Welk type gebouw u ook nodig heeft, er is een oplossing beschikbaar bij Portakabin. Met onze flexibele gebouwen kunnen we moderne ruimtes creëren, ingericht voor elke behoefte, ontworpen volgens de nieuwste bouwnormen.

Van een kantine of een hypermoderne showroom of winkel tot wachtposten, vergaderruimtes of laboratoria

Vraag een gebouw van om het even welke grootte, voor zoveel mensen als nodig is, wetende dat we ervaring hebben in de bouw op elke schaal of mate van complexiteit. Uw gebouw zal bovendien profiteren van dezelfde mate van precisietechnologie met volledige kwaliteitswaarborg, of het nu gaat om een permanente of een tijdelijke oplossing. Bovendien zal uw gebouw, of het nu een permanente of tijdelijke oplossing is, profiteren van dezelfde mate van precisietechnologie, met een gegarandeerde kwaliteit.

Met een sleutelklare service kan een Portakabin-gebouw binnen enkele dagen klaar zijn voor gebruik, wat betekent dat de werkzaamheden uw activiteit niet hoeven te onderbreken, zelfs als u een dringende behoefte heeft. 

Een modulair gebouw ontwerpen waarin ongeveer tweehonderd mensen comfortabel zitten? Niet evident. Portakabin deed het, in samenwerking met andere diensten. Het gebouw moest honderden mensen kunnen plaatsen, en daarnaast fungeren als een gewoon restaurant. Vroeger stonden de tafels en de vaatwassers ver van elkaar. Gevolg: we verloren veel tijd met het heen en weer brengen van vuile borden. Het nieuwe gebouw is veel beter ingericht, met de keukens aan de ene en de vaatwassers aan de andere kant. Alles gebeurt ter plaatse en verloopt dus veel sneller.

Philippe Coppens, verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw van UCB

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met al onze noodgebouwen.

Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen