Portakabin is toegewijd aan een consistente en proactieve benadering van veiligheid, van onze raad van bestuur, via onze fabriek, tot de installatieteams op uw site.

Gezondheid, veiligheid en welzijn staan centraal in alles

De gezondheid, veiligheid en het welzijn van iedereen staat centraal in alles wat we doen. We denken hierbij zowel aan medewerkers, aannemers, onderaannemers, klanten, bezoekers als aan uw bedrijf.

 1. Nul schade visie

  Portakabin heeft een eenvoudige visie op veiligheid en milieu: nul schade.

  We beschouwen de wettelijke en industriële normen als een minimum door onze naleving van de beste praktijken en toewijding aan alle relevante gezondheids-, veiligheids- en milieuwetgeving.

 2. Bereikbare doelstellingen op het gebied van gezondheid en veiligheid

  Onze toewijding aan gezondheid, veiligheid en het milieu is een fundamenteel en integraal onderdeel van ons bedrijfsbeleid.

  Door middel van teamwerk verbinden we onze medewerkers, leveranciers en klanten tot samenwerking om producten, diensten en werksystemen te leveren die nul schade aan de basis omarmen.

  Door middel van innovatie inspireren we tot voortdurende verbetering en stellen we hoge verwachtingen voor duurzame prestaties op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu.

  Door middel van integriteit stimuleren we open rapportering en het delen van ideeën en houden we ons vervolgens aan onze beloften om te zorgen voor iedereen die met en naast ons werkt.

 3. Compromisloze veiligheid op uw site

  U kunt erop vertrouwen dat uw gebouwen aan de strengste veiligheidsnormen voldoen. Onze units worden geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk en onze processen en producten zijn gecertificeerd conform:

  • ISO 45001 – erkenning van het veilige gebruik van onze gebouwen
  • CHAS (Contractors Health and Safety Assessment Scheme, beoordelingsschema voor de gezondheid en veiligheid van aannemers) – strenge beoordeling van ons gezondheids- en veiligheidsbeleid, onze systemen en procedures
  • CSCS-kaarten – gedragen door ons personeel ter plaatse om te laten zien dat ze volledig gekwalificeerd zijn voor hun rol
  • VCA (door TÜV Rheinland) – certificering voor veiligheidsprocedures en managementsystemen
 4. Ondersteuning van het milieu

  In ons streven naar een verantwoorde werking wordt veel belang gehecht aan milieumanagement. We doen er alles aan om afval en uitstoot van onze productieprocessen te minimaliseren en dit is onafhankelijk erkend.

 5. ISO 14001-accreditatie

  ISO 14001-certificaat –(VK) verifieert de hoge normen van ons milieumanagement en ons engagement voor een permanente milieuverantwoordelijkheid.

 6. Zero waste gouden award

  Zero waste gouden award – we hebben de hoogste onderscheiding gekregen bij de Zero Waste Awards als erkenning voor onze prestaties op het gebied van duurzaam afvalbeheer. Op dat moment was het nog maar de 5e keer dat de Gouden Award uitgereikt werd sinds het begin van de awards.

 7. Conformiteit met regelgeving

  Het uitvoerend management bij Portakabin is verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van adequate informatie en instructies. Er is toezicht voor elke werknemer om ervoor te zorgen dat de eisen van de “Health and Safety at Work etc Act 1974” en alle voorschriften en goedgekeurde gedragscodes die in het kader van deze wet opgesteld zijn, nageleefd worden.

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen