Klant

UCB

Gebouwgebruik

Kantine of refter

Oplevering project

Binnen 7 weken geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 13 UB122 van 456 m2
 • SAS op maat
 • Wanden
 • Brandblussers
 • Airco
 1. Vraag

  De UCB-vestiging in Braine l’Alleud telt 1.500 medewerkers en ontvangt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers. Op de bouwagenda: een gebouw dat de catering en andere belangrijke diensten centraliseert. Het restaurant was ook erg lawaaierig. Je kon er met moeite een gesprek voeren. In afwachting daarvan zocht UCB een tijdelijke oplossing, die kwalitatief hoogstaand en ruim genoeg is voor de ontvangst van de talrijke klanten. Philippe Coppens, verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw: "We kozen opnieuw Portakabin als leverancier van ons nieuwe modulaire gebouw. De reden is simpel: we waren voordien enorm tevreden. En Portakabin heeft nóg voordelen. Ze geven professioneel advies."

 2. Oplossing

  "Een modulair gebouw ontwerpen waarin ongeveer tweehonderd mensen comfortabel zitten? Niet evident. Portakabin deed het, in samenwerking met andere diensten." Philippe Coppens benadrukt: "Het gebouw bestaat uit grote, open ruimtes. Want Portakabin verbond de individuele modules zónder kolommen. Zo schikken we de tafels zoals wij het willen en richten we de ruimte in volgens onze smaak. Ook vanuit technisch oogpunt is het concept van deze module voordelig voor de interne diensten van UCB en onze andere partners: betere isolatie, meer licht en een efficiëntere airconditioning. Vroeger moesten we extra verwarming plaatsen tijdens de koudste winterdagen. Nu ligt dat allemaal achter ons."

De samenwerking met Portakabin verliep op wieltjes. Wij waren echt aangenaam verrast door de professionele montage en de stipte levering. Portakabin is een eersteklaspartner voor een oplossing die al zijn beloften nakomt. De productie verloopt snel, eenmaal de beslissing is genomen. Ze leveren altijd op tijd. En de huurtarieven zijn aantrekkelijk.

Philippe Coppens, maintenance verantwoordelijke bij UCB
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven