Volledig ingerichte kantines en cateringfaciliteiten kunnen door de experts van Portakabin geleverd worden. Het team kan een heldere, hygiënische en ultramoderne cateringomgeving creëren die aan al uw noden voldoet.
Of u nu een eenvoudige ontspanningsruimte of een uitgebreide refter wenst, de enorme kolomvrije ruimtes die Portakabin gebouwen bieden, geven u de flexibiliteit om ruime eetzalen van elke grootte te creëren.

Van een eenvoudige kitchenette tot een compleet restaurant

U kan kiezen voor autonome gebouwen of schakelmodules, die als uitbreiding in of aan een ander gebouw geïntegreerd kunnen worden. Bovendien worden onze modules van leidingen voorzien en worden ze met hoogwaardig keukenapparatuur uitgerust.

Of u nu een eenvoudige kitchenette of een compleet restaurant nodig heeft, de ruimte die Portakabin-gebouwen bieden, geeft u de flexibiliteit om lumineuze en geventileerde catering- en eetruimtes van elke grootte te creëren.

Gemoedsrust

Kantines van Portakabin worden met de meeste voorzieningen voorgeïnstalleerd geleverd, wat betekent dat het definitieve installatie- en inrichtingsproces enorm verkort kan worden.

Een modulair gebouw ontwerpen waarin ongeveer tweehonderd mensen comfortabel zitten? Niet evident. Portakabin deed het, in samenwerking met andere diensten. Het gebouw moest honderden mensen kunnen plaatsen, en daarnaast fungeren als een gewoon restaurant. Vroeger stonden de tafels en de vaatwassers ver van elkaar. Gevolg: we verloren veel tijd met het heen en weer brengen van vuile borden. Het nieuwe gebouw is veel beter ingericht, met de keukens aan de ene en de vaatwassers aan de andere kant. Alles gebeurt ter plaatse en verloopt dus veel sneller.

Philippe Coppens, verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw van UCB

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze kantines of refters.

Referenties

De kantine van Portakabin:

  • Gebouwen uitgerust met hoogwaardige keukenapparatuur om aan uw eisen te voldoen
  • Makkelijk te onderhouden installaties en oppervlakken voor een hygiënische omgeving
  • Indien gewenst leveren wij ook het meubilair: tafels, stoelen, …
  • Kies voor klimaatbeheersingssystemen om een comfortabele eetomgeving te creëren, het hele jaar door
  • Polyvalente en kolomvrije ruimtes die tot elk type kantine of refter uitgebouwd kunnen worden
  • Lumineuze, goed geventileerde interieurs, met ramen die ontworpen zijn om de lichtsterkte te verhogen
  • Witte muren en vloeren voor een intensief gebruik
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen