U kunt erop vertrouwen dat wanneer u kiest voor een Portakabingebouw, u zult genieten van het allerbeste op het gebied van techniek, ontwerp en innovatie van de leiders op de modulaire bouwmarkt.

Ons bedrijf en onze producten zijn onafhankelijk geaccrediteerd en goedgekeurd door vele prestigieuze branche- en prijsuitreikingsorganisaties, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze voldoen aan de industrienormen.

BOUWACCREDITATIES:
 

BBA (British Board of Agrément)

De BBA biedt gezaghebbende, onafhankelijke informatie over de prestaties van bouwproducten. Tijdens een BBA-beoordeling ondergaan Portakabin-gebouwen strenge structurele testen, wat u de zekerheid geeft dat ze voldoen aan de permanente bouwvoorschriften en uitstekende prestaties leveren. Onze BBA-certificering bevestigt dat onze gebouwen voldoen aan de bouwvoorschriften en andere permanente bouwnormen.

CSTB

Het CSTB (Centre Scientifique et Technique du Bâtiment), opgericht in 1947, is een Franse openbare instelling van industriële en commerciële aard (EPIC, Etablissement public à caractère industriel et commercial), die onder toezicht staat van het Franse Ministerie van Huisvesting, Directoraat-Generaal voor Stedenbouw, Huisvesting en Bouw. De organisatie speelt een vooraanstaande rol in bouwinnovatie. Ze biedt hulp aan industriëlen, ondernemers, ontwerpbureaus, architecten en bouwheren. Daarnaast staat ze de overheid bij op het gebied van technische voorschriften en de kwaliteit van de bouw.

10 jaar productgarantie

Alle nieuwe gebouwen die bij Portakabin gekocht worden, hebben 10 jaar constructiegarantie. Deze dekt de buitenkant van het gebouw, waaronder de staalconstructie zelf, de vloer, de muren en dakpanelen, evenals de externe ramen en deuren. Het geeft u de gemoedsrust dat alle defecte onderdelen zonder extra kosten hersteld of vervangen worden als er tijdens de garantieperiode ooit een defect aan het gebouw optreedt.


ACCREDITATIES EN LIDMAATSCHAPPEN VAN PORTAKABIN:
 

ISO 45001

Deze uitgebreide gezondheids- en veiligheidsnorm heeft betrekking op de invloed van een organisatie op de gezondheid en veiligheid van de werknemers van het bedrijf en het ontwerp en de productie van alle producten die door het bedrijf vervaardigd worden. De norm wordt gemeten aan de hand van een onafhankelijke benchmark van vastgestelde criteria en ISO 45001 zorgt ervoor dat deze normen bereikt en gehandhaafd worden.

ISO 9001

De ISO 9001-certificering van ons kwaliteitsmanagementsysteem verzekert u van de consistente kwaliteitsnormen die u te allen tijde van onze producten kunt verwachten.

ISO 14001

Portakabin werkt met de ISO 14001:2015-certificering die onze hoge normen op het gebied van milieumanagement en ons streven naar nulschade op alle gebieden waar we actief zijn richting geeft. Door zorgvuldig rekening te houden met de levenscyclus van een Portakabin-product kunnen onze klanten genieten van een efficiënt gebouw dat tijdens de hele gebruiksduur minder milieubelastend is dan een traditioneel gebouw.

Kredietscore 1 van Dun and Bradstreet

Portakabin heeft van Dun en Bradstreet een kredietscore van 1 gekregen. Deze score betekent dat Portakabin een bedrijf is met een zeer lage kans op een faillissement. We zijn van mening dat wij de enige modulaire bouwleverancier zijn die zo'n hoge kredietscore heeft. Dat geeft u de zekerheid dat we er zijn om te blijven en dat we uw gebouw kunnen blijven onderhouden en op lange termijn ondersteuningsdiensten zullen kunnen leveren.

Zero Waste Gold Award

Portakabin heeft een 4-sterrenrating gekregen van het erkenningsprogramma Investors in Zero Waste. Investors in Zero Waste, opgericht in 2010 en met meer dan 500 leden, beloont de innovatie en de inzet van bedrijven, overheden en organisaties uit de derde sector, die aanzienlijke inspanningen leveren om afval te elimineren.

 

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen