Klant

British Schools

Gebouwgebruik

8 tijdelijke leerruimtes en een portiersloge

Oplevering project

Binnen 3 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

  • 8 UB122 van 276 m2
  • Airconditioning
  1. Vraag

    The British school of Brussels legt indrukwekkende cijfers op tafel: 1400 leerlingen, tussen 18 maand en 18 jaar oud, van 70 verschillende nationaliteiten, plus 300 personeelsleden. Dat vergt niet alleen een stevige portie organisatietalent maar ook voldoende – en aangepaste – leer- en speelruimte. Daarom laat The British School of Brussels een nieuw gebouw bouwen voor het kinderdagverblijfgedeelte. In tussentijd verblijven de allerkleinsten van de school in 8 tijdelijke units van Portakabin – van 4 op 12 meter.
    En daarover is Pascal Elskens, Manager Facilities & Campus Operations, zo tevreden dat hij ook voor de veiligheidspost aan de ingang voor een Portakabin-unit kiest.

  2. Oplossing

    “De samenwerking met Portakabin verloopt van bij het begin vlekkeloos. Alles gebeurt bijzonder snel en professioneel. Op één dag tijd werden de acht units geplaatst en gebruiksklaar gemaakt. Portakabin nam ons alle werk uit handen. Wij moesten ons nergens iets van aantrekken. Zo’n opmerkelijk goede coördinatie vind je niet bij iedere aannemer. Toen we ook voor onze veiligheidspost op zoek moesten naar een tijdelijke oplossing, was de keuze dus snel gemaakt. Ook daar leverde Portakabin goed werk. Onze bewaker zit warm, droog en … veilig. Zo kan hij zijn werk in optimale omstandigheden uitvoeren. En de kinderen de beste bescherming bieden.”

Ook ons personeel vond er vlug zijn draai. Ze zijn zo blij met de tijdelijke units dat ze bijna geen ander lokaal meer willen. Het beste bewijs van de deugdelijkheid van de modulaire gebouwen.Veel aanpassingen moesten er niet gebeuren, want de standaardmodellen voldoen aan de strengste eisen.

Pascal Elskens, Manager Facilities en Campus Operations, British School of Brussels
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven