Portakabin staat in het hart van onze gemeenschappen en biedt ruimte aan scholen, ziekenhuizen, winkels en bedrijven.

Onze aanpak in verantwoord ondernemen is gericht op de groei van Portakabin als onderneming, op een manier die gunstig is voor de samenleving. De focus voor onze activiteit, is een positieve, sociale impact creëren. Verder gaan dan de verwachte voordelen voor onze klanten, onze medewerkers en het milieu. Onze aanpak heeft drie hoofdthema's:

Een uitstekende klantenervaring leveren via partners

We willen een uitstekende klantenervaring leveren. Om dit te bereiken werken we integer en in partnerschap met onze leveranciers. We streven er ook naar om hoge eisen te stellen aan degenen die met ons werken en om in contact te blijven met de betrokken partijen.

 

Een positieve impact op mensen en gemeenschappen

Een positieve, sociale impact creëren staat centraal in onze activiteiten. Voor onze medewerkers gaat het erom dat we ervoor zorgen dat dit een geweldige plek is om te werken. Voor de gemeenschap in het algemeen engageren we ons om banen aan te bieden, met scholen te communiceren, het lokale welzijn te ondersteunen en bij te dragen aan liefdadigheidsinstellingen en vrijwilligersorganisaties.

Bescherming van onze planeet

We willen het bedrijf laten groeien op een duurzame manier, die niet schadelijk is voor het milieu. Het is belangrijk voor ons om de afvalproductie en het gebruik van natuurlijke hulpbronnen te verminderen, het gebruik van hernieuwbare energie te verhogen en te zorgen voor een intelligent en duurzaam bouwontwerp.

 

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen