U kunt het gebouw dat u nodig heeft op tijd en binnen het budget laten leveren door Portakabin: van afzonderlijke, autonome tot modulaire gebouwen met meerdere verdiepingen voor elke toepassing.

Gebouwen met een metalen structuur die prestaties en snelheid combineren

De Portakabingebouwen combineren de prestaties die u zou verwachten van een traditioneel gebouw, met een snelheid, eenvoud en efficiëntie die alleen een geprefabriceerd, modulaire constructie kan bieden.

Onze modulaire gebouwen zijn geprefabriceerd met een metalen structuur tot de meest polyvalente, permanente en tijdelijke gebouwen.

Een tijdelijke cabine die onmiddellijk geleverd wordt of een staalconstructie van om het even welke grootte

Ons gebouwassortiment is onderverdeeld in autonome, mobiele gebouwen die gebruiksklaar geleverd worden en modulaire bouwsystemen die gebruik maken van individuele bouwmodules waarmee grotere gebouwen, van om het even welke grootte, kunnen worden gecreëerd.

Onze eisen waren niet min: we wilden een flexibele oplossing die een écht kantoor zo goed mogelijk benadert. Drie nieuwe verdiepingen in drie maanden tijd? Een echt huzarenstuk. Maar Portakabin ging de uitdaging aan. En slaagde. Samenwerken met Portakabin? Ik raad het elk bedrijf aan!

Ignace Kint, Investment Manager bij Ardo
Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen