Noodoplossingen zijn er in vele vormen. Portakabin biedt een gespecialiseerde service om uw organisatie te helpen operationeel te blijven in geval van nood.
Om ernstige verstoringen van uw bedrijf te voorkomen, kan Portakabin u snel voorzien van essentiële gebouwen, vaak binnen enkele dagen of zelfs uren.
Middelen en bekwaamheid op nationale schaal zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt.

Laat alles aan Portakabin over, u heeft al genoeg om handen

We zorgen voor elk aspect van uw gebouwvoorziening, zodat uw volledig ingerichte gebouwen zo snel mogelijk en met minimale verstoring opgeleverd worden.

 1. Mogelijkheden voor snelle reacties

  250.000 m2 overdekte productieruimte

  Altijd in staat om aan de vraag te voldoen

  Eén van de grootste voorraden aan verhuurgebouwen in Europa

  Minimale doorlooptijden

  Leveringservaring

  80% van de huurgebouwen wordt binnen 14 dagen geleverd, sommige binnen 24 uur.

     
 2. Wat is er mogelijk in een noodgeval?

  In de loop der jaren hebben we complete, kwalitatief hoogwaardige schoolgebouwen, kantoren en gezondheidscentra geleverd als oplossing in noodsituaties.

 3. Vervulling van dringende schoolbehoeften

  Scholen hebben vaak op korte termijn onderdak nodig en niet altijd naar aanleiding van een ramp. Het aantal leerlingen is vaak pas laat in het schooljaar volledig bekend en als de aantallen hoger zijn dan verwacht, moet u mogelijk snel extra klaslokalen en andere faciliteiten voorzien. Portakabin kan onmiddellijk reageren om aan deze eisen te voldoen, zodat alle gebouwen die u nodig heeft klaar zijn voor het begin van het nieuwe schooljaar.

Vier klassen, een onthaal, een keuken én een polyvalente zaal in twee maanden tijd – en in volle zomervakantie - neerpoten? Portakabin realiseerde het. Portakabin biedt niet alleen een geruststellende dienst na verkoop, ze blinken ook uit in snelheid én een correcte werkwijze. Redenen genoeg waarom Scholengroep Brussel graag met hen in zee gaat.

David Van Hoecke, bouwcoördinator van Scholengroep Brussel
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen