Kwaliteitsvol sanitair en kleedkamers: verschillende gemakkelijk te onderhouden voorzieningen die aangesloten kunnen worden op bestaande rioleringen om u de nadelen van chemische toiletten te besparen.

 1. Geen compromissen op het gebied van kwaliteit

  Met Portakabin-producten kunt u de normen van properheid en hygiëne bieden die het personeel, de leerlingen, de patiënten of de bezoekers verwachten. 

  Of u nu op zoek bent naar een permanent toiletgebouw, tijdelijke toiletvoorzieningen of een tijdelijke doucheoplossing of kleedkamers, onze permanent hoogwaardige volledig stalen gebouwen zijn gebouwd volgens hoge specificaties, zodat u nooit hoeft in te leveren op kwaliteit.

 2. Gebruiksklare voorzieningen – zolang u ze nodig heeft

  De gebouwen zijn gefabriceerd met precisie onder fabrieksomstandigheden en vervolgens uitgerust met niet-chemische, volledig doorspoelbare toiletten, warm en koud stromend water en hoogwaardige wastafels, kranen en douches.

  Van sanitair van topkwaliteit tot kleedruimtes, het hele gamma van Portakabin-huurfaciliteiten is beschikbaar zolang u ze nodig heeft. Gebouwen zijn ontworpen om aangesloten te worden op het leidingswater en de riolering. Ze kunnen autonoom zijn of aan andere gebouwen gekoppeld worden om naadloze, geïntegreerde voorzieningen te creëren.

 3. Ondersteuning aan mindervaliden

  Met onze tijdelijke toiletten kunt u snel en eenvoudig voldoen aan de behoeften van mindervaliden met speciaal ontworpen voorzieningen voor rolstoelgebruikers.

   

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met ons sanitair en onze kleedkamers.

Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen