Achter elke fase van uw project schuilt een specialist, van concept tot oplevering en meer

Met een echte totaalservice van Portakabin kunt u er zeker van zijn dat er een team van modulaire experts is, die elke fase van uw project en de levenscyclus van uw modulaire gebouw beheert.

Bijna 60 jaar ervaring als pioniers op het gebied van modulaire bouw heeft ons voorbereid op het ontwerpen, bouwen en leveren van uw volledige bouwproject volgens strenge normen en strakke deadlines.

Onze Diensten

Maar de diensten van Portakabin reiken verder dan dat

Er zijn nog tal van andere modulaire diensten op uw site te overwegen. Misschien moet u oude gebouwen verwijderen en het terrein ontruimen? Of misschien wilt u uw gebouw herconfigureren, verplaatsen of later zelfs her integreren. Het is zelfs mogelijk om gebouwen in noodsituatie te voorzien, zodat u operationeel kunt blijven.

Wij doen het allemaal voor u, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaak.

Hoe verliep de samenwerking met Portakabin? Helemaal gesmeerd! Portakabin communiceerde vlot en transparant, beantwoordde snel onze vragen en stelde zich flexibel op bij aanpassingen. De gebouwen werden tijdig opgeleverd en we genoten grote gemoedsrust – van planning tot plaatsing. Ja, Portakabin maakt zijn beloftes ook waar.

Ignace Gruwier, Operations Director bij Ysco
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen