Hoogwaardige modulaire schoolgebouwen en klascontainers van Portakabin, van kinderdagverblijven tot hogescholen en universiteiten.

Modulaire schoolgebouwen en klascontainers die de hele onderwijssector bestrijken: van kleine kinderdagverblijven tot middelbare scholen, gespecialiseerde universiteiten en hogescholen.

 1. Noodoplossingen

  Heeft u een behoefte aan een tijdelijke klascontainer of schoolgebouwen, als gevolg van een noodsituatie, die uw uitstekende kwaliteitsnormen handhaven? U begint een nieuw project en u wilt de duurzaamheid en snelheid van modulaire klasgebouwen? U kunt rekenen op Portakabin.

  Bekijk de details van onze noodoplossingen
 2. One-stop-shop

  Vele scholen en hogescholen hebben baat gevonden bij onze one-stop-shop aanpak, waarbij ze het gemak van één aanspreekpunt gedurende het hele proces hebben. We helpen u met alle processtappen: van planning en grondwerken tot externe wrapping en intern meubilair.

  Portakabin kan ook eenvoudige klaslokalen leveren conform uw budget en ruimtenoden; dankzij schoolgebouwen die te koop of te huur zijn, kan Portakabin aan al uw wensen voldoen. 

  One-stop-shop
 3. Gemoedsrust

  Al onze klascontainers of schoolgebouwen, of ze nu tijdelijk of permanent zijn, kunnen ontworpen worden in overeenstemming met de permanente bouwvoorschriften.

  Bekijk onze accreditaties
 4. Redenen om voor Portakabin te kiezen

  We werken al vele jaren samen met scholen in heel Europa, waardoor we een duidelijk inzicht hebben in de beste praktijken voor het creëren van inspirerende leeromgevingen. Portakabin stelt verschillende oplossingen voor allerlei schoolruimtenoden voor.

  • Onze belofte: op tijd en binnen het budget
  • Structuur
  • Tijdelijke en permanente opties
  • Installatie tijdens de schoolvakanties
  • One-stop-shop service

   

  Waarom Portakabin?

Vier klassen, een onthaal, een keuken én een polyvalente zaal in twee maanden tijd – en in volle zomervakantie - neerpoten? Portakabin realiseerde het. Portakabin biedt niet alleen een geruststellende dienst na verkoop, ze blinken ook uit in snelheid én een correcte werkwijze. Redenen genoeg waarom Scholengroep Brussel graag met hen in zee gaat.

David Van Hoecke, bouwcoördinator van Scholengroep Brussel
Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen