Wanneer u behoefte heeft aan een flexibele, moderne ruimte voor kantoren, onderwijs, gezondheidszorg, laboratorium of andere toepassingen, bieden de modulaire gebouwen van Portakabin een snelle en efficiënte oplossing.

  1. Een snel efficiënt alternatief voor de traditionele bouw

    Of uw prioriteit nu ligt bij tijd, budget of kwaliteit, het ontwerp van onze gebouwen zijn gemaakt om een duurzame oplossing aan te bieden voor hedendaagse bouwuitdagingen. De afzonderlijke modules worden volgens ISO-geaccrediteerde normen in de fabriek ontworpen, op uw site geleverd en vervolgens met een kraan op de juiste plaats gezet; dit kan naast elkaar, achter elkaar of in meerdere verdiepingen met elkaar verbonden, tot gebouwen van om het even welke grootte of indeling.

  2. Gebouwd om lang mee te gaan

    Gebouwd om lang mee te gaan: een levensduur van 60 jaar, een unieke structurele garantie van 10 jaar en 1 jaar productgarantie

    Met een levensduur van 60 jaar, kunt u volledig vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van onze modulaire gebouwen. Onze BBA-certificering bevestigt dat onze gebouwen voldoen aan de bouwvoorschriften en andere permanente bouwnormen.

     

Waarom kiezen voor het Ultima-gebouwenassortiment?

Ontdek onze flexibele modulaire gebouwen voor een willekeurig aantal personen.

Hoe verliep de samenwerking met Portakabin? Helemaal gesmeerd! Portakabin communiceerde vlot en transparant, beantwoordde snel onze vragen en stelde zich flexibel op bij aanpassingen. De gebouwen werden tijdig opgeleverd en we genoten grote gemoedsrust – van planning tot plaatsing. Ja, Portakabin maakt zijn beloftes ook waar.

Operationeel directeur Ignace Gruwier
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen