Het kan moeilijk zijn om de kwaliteit en de stijl van uw nieuwe zaak te tonen voordat de ontwikkeling voltooid is. Het is echter van cruciaal belang om de verkoop in een vroeg stadium te waarborgen om een sneller rendement op uw investering te krijgen. Op dat moment worden ultramoderne, tijdelijke winkels van Portakabin een waardevolle aanwinst die uw zaak zal onderscheiden.

Opvallende, eigentijdse showrooms

Het uiterlijk van uw gebouw kan aangepast worden aan uw specificaties om een opvallende winkel te creëren die potentiële kopers naar binnen lokt. Dankzij de verschillende buitenafwerkingen kan uw gebouw een weerspiegeling zijn van uw corporate branding. Het interieur kan voorzien worden van eigentijdse verlichting, meubilair en sanitair.

Ruimte op maat

Uw winkel kan zo groot of klein zijn als u wilt, van een enkel alleenstaand verkoopsgebouw tot een complexe winkel met meerdere verdiepingen.

Verplaats uw winkel van locatie tot locatie

Het mooie van verplaatsbare gebouwen is hun flexibiliteit. Als ze op een locatie overbodig worden, kunnen ze verplaatst worden naar uw volgende project, waardoor uw rendement op de investering gemaximaliseerd wordt.

We hadden nood aan een tijdelijk gebouw voor onze apotheken in Herstal en Hermée. Dat was de perfecte aanleiding om een samenwerking met Portakabin te beginnen en hun kwaliteit te testen. Onze eisen? Voldoende ruimte voor ons materiaal, vooral voor onze rekken, een kwalitatief hoogstaand gebouw, en het nodige comfort, zoals verwarming en een elektrische verdeelkast.

Jules Swennen, verantwoordelijk voor de algemene diensten bij de volksapotheken

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze winkels of showrooms.

Referenties

Uw showroom van Portakabin:

  • Visueel verbluffende, inspirerende omgeving om klanten te verwelkomen op uw locatie, aanpasbaar met inbouwverlichting en een groot aantal andere stijlvolle opties voor binnen en buiten.
  • Afgestemd op uw individuele behoeften, comfortabele verkoopruimtes, kantoren, toiletten, keukens en alles wat uw personeel en klanten verder nodig hebben.
  • Biedt een sneller rendement op uw investering dan traditionele tijdelijke verkoopruimtes. Uw ruimte kan geïnstalleerd worden zodra u ter plaatse bent, voordat een showroom of winkel gebouwd wordt, om uw nieuwe showroom of winkel onmiddellijk te promoten.
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen