Wat is er nu gemakkelijker dan uw gebouw in de fabriek kant-en-klaar te laten monteren en vervolgens te laten leveren en installeren met zo min mogelijk hinder voor uw activiteit?

Het antwoord is modulair bouwen

Portakabin biedt nauwkeurig ontworpen geprefabriceerde gebouwen van de hoogste kwaliteit voor zowel permanent als tijdelijk gebruik, voor elke toepassing en voor zoveel mensen als u nodig heeft.

Van kantoren en scholen tot ultramoderne winkels; ontdek hieronder de meest populaire toepassingen voor onze prefab gebouwen met stalen frame, of bel ons om uw unieke noden te bespreken.

 1. Schoolgebouwen

  Welk type schoolgebouw u ook nodig heeft, Portakabin biedt speciaal ontworpen, inspirerende modulaire prefab schoolgebouwen die de hele onderwijssector bestrijken.
  Meer weten
 2. Gezondheidszorg

  Van praktijkruimtes en perfect ontworpen onthaalruimtes tot complete ziekenhuisgebouwen, die aan alle voorschriften voor de zorgsector kunnen voldoen.
  Meer informatie
 3. Kantoren

  Flexibele, aanpasbare gebouwen die een moderne werkomgeving bieden voor kleine, middelgrote of grote kantoren.
  Lees meer
 4. Sanitair en kleedkamers

  Permanent hoogwaardige, volledig stalen toiletten, douche- en kleedkamers die volgens hoge specificaties gebouwd zijn, zodat u nooit hoeft in te leveren op kwaliteit.
  Meer informatie
 5. Andere gebouwtoepassingen

  Dankzij onze ervaring in modulair bouwen, kunt u ongeacht de mate van complexiteit, een gebouw vragen van welke grootte dan ook en om het even voor welk aantal mensen.
  Meer weten

De gebouwen voldoen aan al onze verwachtingen”, glundert Ignace Gruwier. “Ze zijn comfortabel, prima ingericht en piekfijn afgewerkt. Oók belangrijk: ze beschikken over een EPB-certificaat en garanderen dus uitstekende isolatie en ventilatie. Dankzij de zonnepanelen snoeien we bovendien flink in onze energiekosten. De gebouwen werden tijdig opgeleverd en we genoten grote gemoedsrust – van planning tot plaatsing. Ja, Portakabin maakt zijn beloftes ook waar.

Ignace Gruwier, Operationeel directeur van Ysco
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen