Bent u net zo gepassioneerd door service en productkwaliteit als wij? Dan hebben we hier mogelijkheden voor u om een succesvolle carrière op te bouwen.

Beloningen voor uw toewijding en vaardigheden

In ruil voor uw inzet, vaardigheden en bekwaamheid kunt u zich verheugen op een carrière die voldoening schenkt bij een gerenommeerd bedrijf, waar mensen op de eerste plaats komen.

Onze teams inspireren en engageren. Voor het welzijn van onze collega’s zorgen, helpt ons om ons succes te behouden en uit te bouwen. Dat betekent dat u relevante, hoogwaardige leer- en ontwikkelingsmogelijkheden krijgt, waardoor u nieuwe vaardigheden en nieuwe perspectieven verwerft.

U geniet van een competitief loon en competitieve voorwaarden, in een bedrijf dat oprecht zorg draagt voor zijn medewerkers en hun welzijn.

Indien u interesse heeft in onze carrièremogelijkheden bij Portakabin, horen we het graag via e-mail op jobs@portakabin.be.

 1. Vacatures

  Zet uw eerste stap op weg naar een succesvolle carrière bij Portakabin, bekijk onze huidige vacatures.
  Meer informatie
 2. Werken bij Portakabin

  Van onze waarden en focus op welzijn, tot onze capaciteiten, ontdek wat u mag verwachten als u voor ons gerenommeerd merk werkt. onze capaciteiten.
  Meer informatie
 3. Onze functies

  Ontdek hoe de professionele, commerciële, operationele en administratieve functies samenwerken om een uitstekende service te leveren.
  lees meer
 4. Uw ontwikkeling

  Blijf leren en uzelf ontwikkelen gedurende uw hele carrière bij Portakabin met een aantal doorgroeimogelijkheden.
  Meer informatie
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen