U geniet van een snelle en professionele service, van de eerste aanvraag tot en met de installatie van het gebouw.

 1. Onze Diensten

  Met een echte totaalservice van Portakabin kunt u er zeker van zijn dat er een team van deskundigen is die elke fase van uw project en de levenscyclus van uw gebouw beheren.

  Vanaf het moment dat u uw eerste aanvraag bij Portakabin doet, geniet u van een efficiënte en vriendelijke service van een team van ervaren specialisten die ervoor zorgt dat u precies het gebouw krijgt dat u nodig heeft. Geleverd op het moment dat u het nodig heeft. Ons beproefd bestelproces zorgt ervoor dat uw modulair gebouw ontworpen is in overeenstemming met uw individuele eisen en budget.

   

  Meer weten
 2. Interne Deskundigen

  Onze interne deskundigen zullen binnen de 48 uur reageren op uw eerste aanvraag om meer te weten te komen over het gebouw dat u nodig heeft, hoeveel mensen het moet huisvesten, welke faciliteiten het moet bieden en waar u het wilt vestigen.

  Proceschecklijst
 3. Gratis beoordeling van het terrein

  Zodra we kennis hebben genomen van uw project, zullen we een bezoek regelen om de omstandigheden van uw potentiële locatie te beoordelen. Op dat ogenblik worden water, elektriciteit en andere diensten gelokaliseerd, worden eventuele beperkingen en vereisten voor funderingen, hellingbanen, enz. geïdentificeerd.

  Neem een afspraak
 4. Uitgebreide offertes binnen de week

  Zodra we alle variabelen kennen, maken we binnen de week een offerte op maat op, die u de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding biedt.

  Vraag een offerte aan

Omdat geen twee klanten dezelfde bouweisen hebben en geen twee locaties identiek zijn, zullen we nauw met u samenwerken om uw individuele wensen te begrijpen en een bouwoplossing te ontwikkelen die precies aan uw behoeften voldoet. Daarnaast passen we uw gebouw aan de omstandigheden op uw locatie en aan de installatie-eisen aan.

Geen verborgen kosten

Wanneer u voor een gebouw van Portakabin kiest, hoe groot of hoe klein ook, bent u zeker van een duidelijke, uitgebreide prijsstelling, zonder verborgen extra's. We zijn de enige bouwleverancier die al onze klanten bezoekt alvorens een offerte om te maken. Op die manier weet u dat de prijs 100% accuraat is.

Minimale verstoring

Zodra het ontwerp en de prijs passen binnen uw project, kunnen de gebouwen binnen acht weken na ontvangst van de bestelling geleverd worden. Onze modules worden bij ons gemonteerd en voorbereid. Hierdoor wordt de verstoring op uw locatie tot een minimum beperkt.

Heeft u nu ruimte nodig? Standaardoplossingen kunnen binnen enkele dagen geleverd worden

Soms heeft u binnen de enkele dagen een accommodatie nodig. Daarom heeft Portakabin een reeks standaardbouwoplossingen ontwikkeld die binnen enkele werkdagen geleverd kunnen worden.

We hebben, vanwege de vraag, nauw samengewerkt met klanten om u een waaier aan kant-en-klare accommodatieoplossingen te bieden, die aan elke behoefte voldoen.

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen