De toekomstbestendige flexibiliteit van modulaire kantoorcontainers van Portakabin varieert van één tijdelijk huurkantoor tot een modern complex van permanente kantoorgebouwen.

 1. Waarom Portakabin container kantoren kiezen

  We hebben met verschillende bedrijven in het hele land gewerkt en weten hoe we de beste ruimte voor kleine, middelgrote of grote container kantoren kunnen leveren. We ontwerpen alles volgens uw individuele noden en werken samen met u om volledige gemoedsrust te bieden op het vlak van projectmanagement en van planning tot installatie van uw gebouwen.

  • Geschikt voor een onbeperkt aantal personen
  • Kan snel geleverd en geïnstalleerd worden in enkele dagen
  • Grote verscheidenheid aan externe ontwerpen en interne indelingen
  • Kan volledig uitgerust worden met alles wat u nodig heeft, waardoor u een volledige, gebruiksklare container kantoorruimte krijgt
  • Modern, aantrekkelijk design dat uw bedrijfsimago weerspiegelt
  • Permanente kwaliteitsfaciliteiten voor korte- of langetermijngebruik
  • De modulaire container kantoorunits kunnen naast elkaar, achter elkaar of in een configuratie met meerdere verdiepingen geplaatst worden.

   

Van tijdelijke tot permanente kantoorgebouwen

Hoe groot of hoe klein uw noden ook zijn, mobiele kantoorcontainers van Portakabin kunnen een oplossing bieden, ongeacht de grootte of voor hoeveel mensen het is. Of het nu gaat om een permanent of een tijdelijk kantoorcontainer, het zal dezelfde hoogstaande productiekwaliteit hebben en een uitstekende service bieden.

One-stop-shop

Met een sleutelklare service kan kantoorcontainers van Portakabin binnen enkele dagen klaar zijn voor gebruik, wat betekent dat de werkzaamheden uw activiteit niet hoeven te onderbreken, zelfs wanneer u een dringende behoefte aan ruimte heeft. 

Voor grotere container kantoorprojecten geeft een modulair kantoorcomplex u alle kwaliteit van een traditioneel gebouw, maar tot 70% sneller.

Drie nieuwe verdiepingen in drie maanden tijd? Een echt huzarenstuk. Maar Portakabin ging de uitdaging aan. En slaagde. Samenwerken met Portakabin? Ik raad het elk bedrijf aan.

Ignace Kint, Investment Manager bij Ardo

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze kantoorcontainers.

Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen