Wist u dit? Portakabin is een geregistreerd handelsmerk.

Het woord Portakabin is een geregistreerd handelsmerk en niet, zoals velen denken, de generieke naam voor alle modulaire of autonome gebouwen. In feite mogen alleen gebouwen die door Portakabin geproduceerd worden, Portakabingebouwen genoemd worden.

  1. Al meer dan 50 jaar een geregistreerd handelsmerk

    Portakabin werd voor het eerst geregistreerd als een beschermd handelsmerk in 1961 en alleen gebouwen die door Portakabin geproduceerd zijn, mogen het woord Portakabin gebruiken in hun beschrijving of naam.

  2. We beschermen ons handelsmerk om u te beschermen

    Soms gebruiken mensen onze bedrijfsnaam ten onrechte en we doen er alles aan om dit te vermijden. We zijn trots op onze naam, het meest erkende handelsmerk in de sector. De naam vormt een belangrijk onderdeel van onze merkidentiteit en garandeert dat u bij het huren of kopen van een echt Portakabingebouw de allerbeste kwaliteit krijgt.

Misbruik

Eventuele spellingsvarianten die u tegenkomt, zoals 'Portacabin', 'Portocabin' of 'Porta Cabin' zijn een vorm van onrechtmatig gebruik van ons handelsmerk en verwijzen niet naar een echt Portakabingebouw.

Conclusie

Alleen gebouwen die door Portakabin gefabriceerd worden, mogen de naam Portakabin dragen.

Portakabin is een beschermd, exclusief handelsmerk dat alleen gebruikt kan worden om de producten van het bedrijf Portakabin te beschrijven.

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen