Portakabin biedt de hoogste kwaliteit verplaatsbare, autonome gebouwen. Deze kunt u huren of kopen, met een keuze aan maten en specificaties voor elke toepassing.

Wat is een verplaatsbare cabine?

Een verplaatsbare cabine is een autonoom gebouw dat in de fabriek geproduceerd en ingericht wordt. Verplaatsbare cabines worden in één geheel geleverd, klaar om snel ter plaatse geïnstalleerd te worden. Ze zijn zo ontworpen dat ze steeds naar een andere plaats kunnen worden verplaatst.

  1. Gebruiksklare ruimte

    De verplaatsbare of autonome gebouwen van Portakabin zijn volledig klaar voor gebruik:  van leidingen tot alle vereiste data-aansluitingen, stopcontacten, elektriciteit,… zodat uw gebouw snel en efficiënt kan geplaatst worden. De verstoring van uw activiteit wordt tot een minimum beperkt.

  2. Geschikt voor elke toepassing

    Verplaatsbare cabines zijn ideaal voor zowel klaslokalen en kantoren als gezondheidscentra, huisartsen- en tandartsenpraktijken, winkels, kantines, laboratoria en kleedkamers.

     

Autonome gebouwen

Een breed gamma van alleenstaande of autonome gebouwen

Ontdek het volledige gamma aan hoogwaardige, autonome mobiele gebouwen van Portakabin, snel geleverd en geplaatst voor onmiddellijk gebruik.

Solus-cabine

Portakabin Solus-gebouwen bieden een ruime werkomgeving voor maximaal 7 personen en de flexibiliteit om het interieur zelf te bepalen.

Ik wil de doeltreffendheid en de hartelijkheid van het team extra benadrukken. Portakabin in drie woorden? Betrouwbaar, eerlijk en flexibel. Wat kun je nog meer verwachten? Ik heb het bedrijf dan ook aanbevolen aan bij het Ixina-filiaal in Ath.

Denis Voets, directeur van het Ixina-filiaal in Zaventem
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen