Van kantoren tot gebouwen met meerdere verdiepingen en alles daartussenin. Ongeacht het type of de grootte van het gebouw dat u nodig heeft, zal het kennis, middelen en toewijding vergen om op tijd en binnen het budget te leveren, zonder compromissen te sluiten op het vlak van kwaliteit. Dat is precies wat je kunt verwachten van Portakabin. In feite leveren we 99,7% van de gebouwen op tijd en binnen het budget. Dat staat in schril contrast met het gemiddelde van de bouwsector die slechts in 63% van de gevallen op tijd en 67% binnen het budget levert.

Ervaring waarop u kunt vertrouwen

We kijken terug op meer dan 60 jaar ervaring, werken samen met 2000 modulair bouwkundigen die actief zijn in 10 landen en hebben 3 speciale productiefaciliteiten in heel Europa. Onze bestaansreden is u voorzien van nauwkeurig ontworpen gebouwen met een minimale impact.

 1. Op Tijd en Binnen Het Budget

  Weten dat u uw doelen zult bereiken, is een goed startpunt voor uw bouwproject.
  Meer informaties
 2. Onze Diensten

  Met een werkelijk 360 ° -service beheren modulaire experts elke stap van uw project en de levenscyclus van uw Portakabin-gebouw.
  Meer informaties
 3. Onze Fabrieken

  Pour des bâtiments toujours de haute qualité dans les délais et le budget, où que vous soyez, nous exploitons des installations de production inégalées à travers l'Europe.
  Plus d'infos
 4. Certificaten en Accreditaties

  Ons bedrijf en onze producten zijn onafhankelijk geaccrediteerd en goedgekeurd door vele prestigieuze brancheorganisaties en onderscheidingen.
  Meer informaties

Vier klassen, een onthaal, een keuken én een polyvalente zaal in twee maanden tijd – en in volle zomervakantie - neerpoten? Portakabin realiseerde het. Scholengroep Brussel is erg streng voor zijn tijdelijke lokalen. Ook die moeten aan alle veiligheids- en comfortvoorschriften voldoen. Daar wezen we Portakabin herhaaldelijk op en zij hielden er rekening mee. Schortte er achteraf toch links of rechts iets aan de tijdelijke gebouwen of de aansluitingen? Dan staan de Portakabin-medewerkers meteen paraat om dat op te lossen. Die uitstekende dienst na verkoop, is naast hun snelheid en hun correcte werkwijze hun belangrijkste troef.

David Van Hoecke, bouwcoördinator van Scholengroep Brussel

1. Gebaseerd op de Portakabin-bestellingsanalyse voor juni 2003 – juni 2017

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen