Noodoplossingen zijn er in vele vormen. Portakabin biedt een gespecialiseerde service om uw organisatie te helpen operationeel te blijven in geval van nood.
Om ernstige verstoringen van uw vitale diensten te helpen voorkomen, kan Portakabin u snel – vaak binnen enkele dagen – voorzien van essentiële standaardgebouwen.

Grote voorraad van gebouwen zorgen ervoor dat u snel weer operationeel bent

Portakabin heeft de middelen en de expertise om onmiddellijk te reageren op elke noodoproep. Het maakt niet uit of u een dringende behoefte heeft aan extra ruimte door een toename van het aantal werknemers of leerlingen of misschien zijn uw huidige gebouwen niet meer bruikbaar.

We zorgen voor elk aspect van uw gebouwvoorziening, zodat uw volledig ingerichte gebouwen zo snel mogelijk en met minimale verstoring opgeleverd worden.

Onze kwaliteitsvolle service biedt snel een oplossing, zonder enige compromissen op het gebied van kwaliteit.

Antwoord op dringende schoolbehoeften

Scholen hebben vaak op korte termijn onderdak nodig en niet altijd naar aanleiding van een ramp. Het aantal leerlingen is vaak pas laat in het schooljaar volledig bekend en als de aantallen hoger zijn dan verwacht, moet u mogelijk snel extra klaslokalen en andere faciliteiten voorzien.

Portakabin kan onmiddellijk reageren om aan deze eisen te voldoen, zodat alle gebouwen die u nodig heeft klaar zijn voor het begin van het nieuwe schooljaar.

De gebouwen werden 's nachts geïnstalleerd! Dankzij Portakabin werd voor een bijna uitzichtloze situatie een bevredigende oplossing gevonden!

Fiona Zeegers, architect verbonden aan de openbare werken van de gemeente Molenbeek

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze noodoplossingen.

Referenties

De noodaccommodatie van Portakabin:

  • Een grote voorraad aan standaardgebouwen in verschillende maten, klaar voor gebruik
  • Indien nodig, gemakkelijk te verplaatsen op uw site of naar andere sites

  • We beloven om op tijd te leveren zodat uw gebouw klaar is wanneer het echt nodig is

  • Een waaier aan interieuropties, waaronder airconditioning, meubilair en veiligheidsalarmen om het gebouw precies op uw noden af te stemmen

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen