Innovatie en kwaliteit staan al bijna 60 jaar centraal in de activiteiten van Portakabin, wat geleid heeft tot een modern assortiment van baanbrekende producten. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat Portakabin, hoe uitdagend uw bouweisen ook zijn, aan de hoogste normen zal voldoen.

Kwaliteit in overeenstemming met de bouwvoorschriften en beloond met accreditaties

U kunt gerustgesteld zijn, wetende dat uw gebouw voldoet aan alle bouwschriften en kwaliteitscontroles.

Onze service-innovatie om op tijd en binnen het budget te leveren blijft uniek

Naast onze producten en processen pleiten we ook voor innovatie in de diensten die we leveren. Ons Klantencharter en de belofte om op tijd en binnen het budget te leveren is nog altijd uniek in de sector.

  1. Een baanbrekend aantal innovatieve oplossingen om het 'onmogelijke' op te lossen maakt van Portakabin de beste keuze.

    Wanneer u geconfronteerd wordt met beperkende sites, zeer krappe deadlines of een noodsituatie kunt u erop vertrouwen dat Portakabin een oplossing heeft.

  2. Veeleisende productienormen

    Onze producten zijn gebouwd in een fabrieksomgeving met 1 mm toleranties. Deze innovatie en kwaliteit zijn te zien in ons hele assortiment, bijvoorbeeld in de reeksen Titan en Ultima.

We namen contact op met verschillende ondernemingen in de sector. Onze keuze was snel gemaakt: het voorstel van Portakabin was zonder twijfel het beste. Wat de doorslag gaf? De ruimte en de kwaliteit van de modulaire gebouwen, en de vele mogelijkheden om ze volgens onze behoeften in te richten. We waardeerden ook de goede voorbereiding van het dossier en het geleverde werk vóór de ondertekening van het contract. Alles gebeurde volgens onze wensen, ook al betekende dat voor hen een andere werkmethode. Sinds mei huisvest het gebouw zeventig van onze medewerkers. Allemaal zijn ze even tevreden. Net zoals wij, want het resultaat voldoet écht aan onze verwachtingen.

Bernard Solbreux, projectingenieur BioScience
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen