Klant

Ixina

Gebouwgebruik

1 winkel

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

  • 1 TN184 van 67 m2
  • Veiligheidsslot
  • Airconditioning
  • Zonnewering
  1. Vraag

    Hoe zou de winkel blijven draaien tijdens verbouwingswerkzaamheden? “Tijdelijk de deuren sluiten voor renovatie? Geen sprake van! Onze zaak zou open blijven. Ik ken franchisehouders die verder bleven werken achter plastic gordijnen, maar geluid en stof niet konden weghouden. Niet bepaald omstandigheden om klanten in te bellen of te ontvangen. Voor ons was maar één oplossing de goede: ons personeel en materiaal tijdelijk verhuizen naar nieuwe gebouwen. Onze architect bracht ons daarvoor in contact met Portakabin. Ik ging naar Woutersbrakel om het aanbod met eigen ogen te bewonderen. En was meteen verkocht. Deze oplossing is zoveel beter dan een gewone container!”

  2. Oplossing

    “We kozen het model Titan 184, een rechthoekige module die zijn ruimte optimaal benut. Op het vlak van uitrusting biedt de unit al het nodige comfort. Zo heeft ze verwarming en airconditioning, zonnewering, ramen en een opstap. Bovendien had het personeel er ruimte zat om vrij te bewegen. Medewerkers werkten gewoon op hun eigen computer, en hadden al hun dossiers en keukensamples binnen handbereik. De modulaire unit bood zelfs plaats aan een modelkeuken. Een uitstekende service, een samenwerking volgens de afgesproken timing, heldere technische toelichting, antidiefstaladvies,… Portakabin gaf ons een vlekkeloze transparantie, en begeleidde ons van a tot z."

Ik wil de doeltreffendheid en de hartelijkheid van het team extra benadrukken. Portakabin in drie woorden? Betrouwbaar, eerlijk en flexibel. Wat kun je nog meer verwachten? Ik heb het bedrijf dan ook aanbevolen aan bij het Ixina-filiaal in Ath.

Denis Voets, directeur van het Ixina-filiaal in Zaventem
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven