Uw planning, uw budget en uw reputatie zijn bij Portakabin in veilige handen omdat ons succes gebaseerd is op kwaliteit.

Van concept tot installatie

We innoveren, ontwikkelen en leveren al meer dan 60 jaar uitzonderlijke gebouwen en bieden mogelijkheden voor een grote verscheidenheid aan organisaties, groot en klein.

En we hebben dit gedaan met ongeëvenaarde prestaties op het gebied van deadlines en budget, in het Verenigd Koninkrijk en Europa, waarbij we 99,7% op tijd en binnen het budget leveren.1 Dat staat in schril contrast met de bouwsector als geheel, die gemiddeld slechts 63% op tijd en respectievelijk 66% binnen het budget levert.2

Gebouwen op maat voor elke behoefte, waar dan ook

Met meer dan 2000 medewerkers die werken vanuit ongeveer 100 locaties biedt Portakabin een breed scala aan modulaire en autonome bouwoplossingen om te voldoen aan de behoeften van een steeds diverser wordende klantenkring.

Of u nu behoefte heeft aan autonome standaardcabines, complexe architecturale ontwerpen met een op maat gemaakte interieuruitrusting of iets daartussenin, de oplossingen van Portakabin kunnen voor elke toepassing gebruikt en op elke locatie geïnstalleerd worden, ongeacht de uitdaging.

Overal in de openbare en privésector heeft Portakabin hoogwaardige ruimtes gecreëerd, waaronder individuele klaslokalen, hele scholen, ruime kantoor- en welzijnsvoorzieningen en laboratoria.

 1. Onze Geschiedenis

  Ontdek de evolutie van Portakabin in York in 1961 tot de internationale organisatie die we nu zijn, en hoe we ruimteproblemen in het Verenigd Koninkrijk en Europa opgelost hebben.
  Ontdek onze geschiedenis
 2. Verantwoord Ondernemen

  Ontdek onze strategie om een positieve sociale impact in al onze activiteiten te creëren.
  Meer te weten komen
 3. Leiderschap en Bedrijfsvoering

  Een overzicht van de strategische richting van Portakabin
  Meer te weten komen
 4. Onze Missie, Visie en Waarden

  Een overzicht van hoe onze waarden onze missie van kwaliteit en gemoedsrust ondersteunen
  Meer te weten komen
 5. Portakabin of Porta cabin ?

  Lees meer over onze handelsmerken en waarom en hoe we ze beschermen.
  Lees meer

1. Gebaseerd op de Portakabin-bestellingsanalyse voor juni 2003 – juni 2017.

2. UK Industry Report 2018

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen