Een efficiënte methode

Modulair bouwen is een zeer efficiënte methode voor het leveren van flexibele, moderne gebouwen, of uw prioriteit nu ligt bij tijd, budget of kwaliteit.
Om modulaire gebouwen te creëren, worden modules met een stalen structuur in de fabriek vervaardigd, vervolgens op de bouwplaats geleverd en met een kraan op hun plaats gezet.

 1. Wat is modulair bouwen

  Leer meer over het modulaire units in onze video die een installatie in aanbouw toont.
  Meer informatie
 2. Modulaire versus traditionele gebouwen

  Vergelijk het modulaire bouwprogramma met de traditionele methodes en ontdek hoe modulair overeenkomt met de normen en deze vaak overtreft.
  Meer weten
 3. Voordelen van modulaire constructies

  Ontdek de voordelen van modulaire constructies, van snelheid en flexibiliteit tot betrouwbaarheid, verbeterde veiligheid en minder milieubelasting.
  Meer weten
 1. Totale flexibiliteit

  Het gebruik van een modulaire constructie biedt extra flexibiliteit voor uw project, omdat de modules naast elkaar, achter elkaar of in meerdere verdiepingen aangesloten kunnen worden om modulaire gebouwen van om het even welke schaal of indeling te maken. De modules kunnen ook opnieuw geconfigureerd worden om een alternatieve indeling te bieden, naar een andere site verplaatst of verwijderd worden zonder invasieve sloopwerkzaamheden.

 2. Nauwkeurig gebouwd

  Toonaangevende modulaire bouwbedrijven, zoals Portakabin, produceren modules in een gecontroleerde fabrieksomgeving die zorgt voor een hogere kwaliteitscontrole en een lagere kans op vertragingen als gevolg van beperkingen op de bouwplaats, zoals slecht weer.

Meer redenen om voor modulaire gebouwen van Portakabin te kiezen

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen