Wat is modulair bouwen?

De modulaire bouwmethode of modulaire unit wordt gebruikt om permanente kwaliteitsvolle klaslokalen, kantoren, ziekenhuizen en gebouwen voor veel meer toepassingen te produceren, tot 50% sneller dan traditionele bouw. Modulaire units zijn tijdelijke of permanente structuren die zijn gebouwd met behulp van ter plaatse vervaardigde, geprefabriceerde units die modules worden genoemd. Vandaar de termen modulaire bouw en modulaire units of gebouwen. Er is een oplossing voor elke behoefte voor elke sector. Onze modulaire accommodatie laten u toe te groeien en toekomstgericht te werken. Bijkomende ruimte wordt in een minimum aan tijd gecreëerd.

 1. Gebruiksklaar

  Meestal zijn de modules of modulaire units volledig uitgerust met alle elektrische en sanitaire voorzieningen, verwarmingsinstallatie en binnenafwerkingen voordat ze de bouwplaats bereiken.

   

 2. Minimale tijd op uw site

  Om het modulaire bouwproces af te ronden wordt elke modulaire unit van een fabriek naar uw site getransporteerd a.d.h.v. vrachtwagens. Vervolgens worden de modulaire units met een kraan in positie gebracht om een waterdichte modulaire structuur te creëren.

 3. Totale flexibiliteit

  Modulair bouwen biedt extra flexibiliteit. De modules worden geconfigureerd om indelingen van verschillende groottes te maken. Deze kunnen op elk moment geherconfigureerd worden of naar een andere site verplaatst worden en dit zonder invasieve sloopwerkzaamheden.

Drie nieuwe verdiepingen in drie maanden tijd? Een echt huzarenstuk. Maar Portakabin ging de uitdaging aan. En slaagde.

Ignace Kint, Investment Manager bij Ardo
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen