Modulaire gebouwen zijn tijdelijke of permanente structuren die gebouwd zijn met behulp van in de fabriek geproduceerde, geprefabriceerde eenheden die modules genoemd worden. Modules kunnen naast elkaar, achter elkaar of in meerdere verdiepingen verbonden worden om gebouwen van elke grootte of indeling te maken.
Modulaire constructies kunnen gebruikt worden voor bijna elke toepassing, voor al uw nieuwbouw-, uitbreidings-, vergrotings- en renovatieprojecten.

 1. De grondwerken en funderingen worden uitgevoerd terwijl de modules in de fabriek geproduceerd worden, waardoor uw project tot 50% sneller opgeleverd kan worden dan met traditionele bouwmethodes1.

 2. Flexibiliteit

  Modulaire gebouwen kunnen eenvoudig uitgebreid, verkleind, opnieuw geconfigureerd of verplaatst worden om aan uw veranderende behoeften te voldoen.

 3. Minder verstoring en meer veiligheid

  De modules kunnen in enkele dagen geïnstalleerd worden, wat betekent dat modulair bouwen kan resulteren in 90% minder voertuigbewegingen2, zodat uw bedrijf tijdens de bouwwerkzaamheden gewoon kan blijven functioneren.

 4. Betrouwbaarheid

  Modulaire constructies zijn niet aan dezelfde weersgebonden vertragingen of een tekort aan arbeidskrachten onderhevig als traditionele bouwwerkzaamheden op uw site. Zodra de modules op hun plaats staan, kan het gebouw in gebruik genomen worden, wat voor u een sneller rendement op uw investering oplevert.

 5. Minder afval

  Bouwwerkzaamheden in de fabriek genereren tot 90% minder afval dan de traditionele bouwmethodes op uw site3. Het fabrieksgestuurde proces van toonaangevende fabrikanten beperkt ook de hoeveelheid energie die nodig is om een gebouw te creëren.

   

   

   

   

  1 Onderzoek uitgevoerd door BCIS voor RICS Construction Faculty 2004.

  2 Bron: Mtech

  3 Bron: WRAP

Die reactiesnelheid sprong meteen in het oog. Bij Portakabin wordt met strikte hand gedirigeerd, dat is duidelijk. Soms moesten we de strakke timing en procedurematige aanpak zelfs wat temperen. Maar ook daarin vonden we samen een goede balans.

Stefan Devlieger, algemeen directeur van Home Vrijzicht
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen