Welke bouwmethode?

Het vergelijken van moderne modulaire constructies met traditioneel bouwen is een belangrijk onderdeel van uw planningsproces. Uw keuze van de bouwmethode heeft een directe invloed op uw bouwtijd en zekerheid van uw bouwprojecten. Om u te helpen een weloverwogen keuze te maken, vindt u hier ons overzicht van modulaire constructies in vergelijking met traditioneel bouwen.

  1. Snelle levering, zonder enige compromissen op het vlak van kwaliteit

    Modulaire gebouwen zijn even duurzaam en kwalitatief als permanente gebouwen, en worden gebouwd volgens de recentste bouwvoorschriften en planningsvereisten. Het belangrijkste voordeel van modulaire constructies is de aanzienlijke tijdsbesparing.

    Zo is een nieuw modulair kantoorgebouw doorgaans tot 50% sneller klaar voor gebruik.1

  2. Sneller dan traditioneel

    De hieronder getoonde programmavergelijking is gebaseerd op een project van twee verdiepingen met een oppervlakte van 2100 m2, dat door Portakabin voltooid is.

    Deze programmavergelijking is voor modulaire gebouwen die te koop zijn. De tijdsperiode voor een gehuurd gebouw van een toonaangevende fabrikant als Portakabin is korter, onze oplossing voor noodgebouwen kan bijvoorbeeld in slechts enkele dagen bij u zijn. 

Volledige transparantie

U profiteert met modulaire bouwsystemen van meer zekerheid wat tijd en kosten betreft. Dat komt omdat bouwprojecten die niet op site uitgevoerd worden niet op dezelfde manier beperkt worden als bouwprojecten op site door een tekort aan vaardigheden en een lage arbeidsproductiviteit. Onze gestandaardiseerde processen stellen ons bovendien in staat om vanaf het begin tijdige en nauwkeurige projectgegevens te leveren.

Niet alleen was er een nipte deadline, ook de locatie moest voor Goodyear aan een aantal voorwaarden voldoen. Er moesten leidingen en een parking kunnen worden aangelegd.Het gemak en de verrassend snelle opbouwtijd van de Portakabin gebouwen en hun flexibiliteit speelt ook een grote rol: we kunnen vlot scheidingswanden verwijderen of toevoegen en zelfs gebouwen bijvoegen.

Anna Ruibal Facility Manager bij Goodyear

1. Onderzoek uitgevoerd door BCIS voor RICS Construction Faculty 2004.
2. Deze feiten hebben betrekking op een gemiddelde standaard voor de bouwmarkt.
3. De tabel bevat informatie uit het KPMG Smart Construction Report, april 2016.
4. Gebaseerd op Portakabin-orderanalyse.
5. We geven u een week gratis huur voor elke dag dat we te laat zijn. Voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen