Als u een compleet schoolgebouw moet creëren, kan Portakabin alles ontwerpen en bieden wat u nodig heeft om een inspirerende leeromgeving voor je leerlingen te behouden.

Het is essentieel dat uw nieuwe schoolgebouwen in een fractie van de tijd in gebruik kunnen worden genomen in vergelijking met een traditioneel gebouw, met de minst mogelijke verstoring van het schoolleven. We hebben schoolgebouwen te huur voor een tijdelijke oplossing tijdens bouwwerkzaamheden. Ook kunnen we voorzien van een permanente schoolgebouw dat is ontworpen in overeenstemming met de onderwijsnormen en voorschriften.

Schoolgebouwen ontworpen om het aanleren te maximaliseren

Ons doel is om ruimtes te ontwikkelen die de betrokkenheid van studenten bevorderen dankzij een intelligente ontwerp.

  • Verlichting – We stimuleren het gebruik van ramen van vloer tot plafond met dubbele beglazing die het natuurlijk licht maximaliseren.
  • Luchtkwaliteit – Onafhankelijke luchtdoorlaatbaarheidstesten hebben aangetoond dat onze gebouwen tot 70% beter presteren dan traditionele bouw.
  • Kamertemperatuur – Luchtdruktesten uitgevoerd op een reeks van afgewerkte gebouwen hebben aangetoond dat modulaire technologie met stalen frames een hogere mate van precisie kunnen bereiken, wat leidt tot een betere thermische efficiëntie.

Volledig aangepast voor elk type schoolbehoefte

Uw compleet schoolgebouw van Portakabin kan alles omvatten, van gespecialiseerde klaslokalen en onderwijsruimtes tot onthaalruimtes, eetzalen, ontspanningsruimtes, IT-ruimtes, trappen, kleedkamers en keukens.

Gebruiksklare faciliteiten

Alles wat u nodig heeft voor een volledig functionerende school wordt voorzien, zodat u meteen kunt starten. We zorgen dus ook voor dataverbindingen, klimaatbeheersingssystemen, veiligheidsalarmen, meubilair, hellingbanen en alle andere voorzieningen.

De bouwcoördinator van Scholengroep Brussel mocht op zoek naar onderdak voor zo’n tachtig kleutertjes en kinderen uit de basisschool: “De opdracht was duidelijk: tegen 1 september hadden we drie kleuterklassen, één klas voor het eerste leerjaar, een polyvalente zaal, een administratief lokaal, een keuken en een sanitair blok nodig. Gezien de tijdsdruk werden dat tijdelijke units, maar die moesten dan wel aan alle veiligheids-, brand- en comfortnormen voldoen."

David Van Hoecke de bouwcoördinator van Scholengroep Brussel
Referenties

De schoolgebouwen van Portakabin

  • Alles wat u nodig heeft bij één enkele leverancier, van funderingen tot meubilair
  • Kolomvrije interieurs voor een volledig flexibele indeling met meerdere verdiepingen
  • In overeenstemming met de normen en voorschriften van het onderwijs, inclusief toiletten en open gemeenschappelijke ruimtes
  • Goed geventileerde ruimtes verminderen de CO2-uitstoot, zodat leerlingen langer alert en aandachtig blijven.
  • Geïnstalleerd voor meer veiligheid voor kinderen en waar mogelijk geleverd tijdens de vakantie
  • Dankzij de snelle levering is er minimale verstoring en is er een snelle oplossing mogelijk in noodsituaties, zoals een grote brand

 

We hebben jarenlange ervaring in het leveren van inspirerende en efficiënte onderwijsgebouwen.

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen