Wanneer u veilige en comfortabele faciliteiten voor uw beveiligingspersoneel moet bieden, is een tijdelijke wachtpost van Portakabin de ideale oplossing. Het kan geleverd en geplaatst worden met minimale verstoring van uw activiteit en kan gemakkelijk verplaatst of verwijderd worden als uw noden veranderen.

Specifiek gebouwde, veilige portiersloge

Onze gebouwen zijn robuust en veilig. Ze bieden een goed geïsoleerde en geventileerde werkomgeving, die het hele jaar door comfortabel blijft.

Er kunnen veiligheidsluiken aangebracht worden voor een betere bescherming. Bovendien kan een loket, voor het onthaal van bezoekers of leveringen, voorzien worden.

Portakabin nam ons alle werk uit handen. Wij moesten ons nergens iets van aantrekken.” Hij lacht: “Zo’n opmerkelijk goede coördinatie vind je niet bij iedere aannemer. Toen we ook voor onze veiligheidspost op zoek moesten naar een tijdelijke oplossing, was de keuze dus snel gemaakt.

Pascal Elskens, Manager Facilities & Campus Operations, British school of Brussels

Casestudies

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze wachtposten of portiersloges.

Casestudies

De wachtpost van Portakabin

 

  • Robuust en veilig gebouw geschikt voor zelfs de meest afgelegen of blootgestelde locaties
  • Indien gewenst, voorzien van uw bedrijfskleuren en logo
  • Beschikbaar om te huren zolang u ze nodig heeft
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen