Plaats uw bestelling, installeer u en ga aan het werk. Dat is alles wat u moet doen, want Portakabin zorgt voor de rest.

Een volledig dienstenpakket

Onze onestopshop houdt in dat uw gebouw geïnstalleerd en ingericht wordt voor onmiddellijk gebruik. Voor alles, van planning tot plaatsing, heeft u maar één leverancier nodig.

Uw bouwproject wordt behandeld door een zeer deskundig en professioneel team, dat een volledig assortiment aan diensten aanbiedt.

 

  1. Een centrale bron voor alles

    We kunnen voor alles zorgen, van klimaatbeheersingssystemen en hellingbanen tot veiligheidsalarmen en hoogwaardig meubilair. Dat betekent dat u en uw collega's vrij zijn om door te gaan met wat u het best kunt, zonder dat uw bedrijf hierdoor gehinderd wordt.

Niet alle producenten van modulaire units leveren oplossingen op maat. Soms is het nodig om een beroep te doen op meerdere ondernemingen om het gebouw af te werken. Portakabin stond in voor de volledige bouw van de wachtdienst. Een onberispelijk werk op elk vlak! Deze geknipte oplossing is een buitenkans voor onze dokters, sociaal assistenten en patiënten. Ons modulaire gebouw is perfect uitgerust met alle moderne comfort. Net zoals een traditionele dokterspraktijk.

Alfredo Ferri, coördinator tijdens de werkzaamheden aan de wachtdienst bij AMEH
Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen