Wanneer u een nieuwe kinderopvang bouwt, wilt u een veilige, stimulerende en inspirerende omgeving bieden die kinderen aanmoedigt om te spelen, te verkennen en te leren.

Portakabin biedt daarom kinderdagverblijven en kinderopvangcentra, ontworpen om stimulerend, leuk en veilig onderwijs te bieden aan een onbeperkt aantal kinderen.

Deskundig ontworpen modulaire kinderdagverblijven of crèches

Dankzij gespecialiseerde architecten in ruimtes voor kinderopvang en in samenwerking met de beste kleuterschooladviseurs, voor het strikt naleven van alle relevante voorschriften inzake kinderdagverblijven.

Kindgericht

De kindgerichte elementen van onze geprefabriceerde kinderdagverblijven zijn voorzien van levendige kleuren en meubilair, ramen op kinderniveau, banken, wastafels, toiletten en talloze andere kindvriendelijke voorzieningen voor kinderen van 0 tot 7 jaar.

Uw unieke ruimte

Uw gebouw kan gecombineerd worden met verschillende gemeenschapsvoorzieningen – van rustruimtes tot activiteiten- of zorgruimtes. Ontworpen precies zoals u dat wilt, het gebouw kan zo groot of klein zijn als u nodig heeft, kan autonoom of verbonden worden met bestaande faciliteiten om elk aantal kinderen tegemoet te komen.

Vertrouw op onze ervaring

Portakabin heeft in het hele land kinderdagverblijven geleverd, variërend van kleine kinderdagverblijven voor slechts 8 kinderen tot grote kleuterschoolfaciliteiten voor meer dan 100 kinderen.

Onestopshop

Wanneer u een kinderdagverblijf van Portakabin kiest, heeft u slechts met één leverancier te maken. Wij beheren alles, van het eerste advies en ontwerp tot de installatie en volledige inrichting van uw gebouw. We zorgen tevens voor alle nazorg die u nodig heeft.

In een korte tijd een comfortabel, veilig en ruim kinderdagverblijf uit de grond stampen? Portakabin was de enige van de geconsulteerde firma’s die ons ermee kon helpen. Onze peuters kregen in een paar weken tijd een voorlopig onderkomen waarin ze zich meteen thuis voelden.

Ann Vandycke, Adviseur Technische Dienst, OCMW Brugge.

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven , ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze crèches of kinderopvang.

Referenties

De kinderdagverblijven van Portakabin

  • Een complete oplossing voor een kinderdagverblijf dat speciaal ontworpen is om aan de behoeften van jonge kinderen en hun ouders tegemoet te komen
  • U heeft de keuze uit alle mogelijke kindvriendelijke ruimtes, van ontspanningsruimtes en activiteitenruimtes tot babykamers
  • De gebouwen zijn voorzien van ramen op kinderniveau, wastafels, toiletten en opbergmeubels, met lage scheidingswanden voor een onbelemmerd uitzicht over het kinderdagverblijf
  • Innovatieve en toch zorgvuldig aangenaam buitenaspect – verkrijgbaar in verschillende kleuren
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen