Wanneer u les- en leerfaciliteiten van de beste kwaliteit nodig heeft, kunt u op Portakabin vertrouwen om opleidingsruimtes van elke grootte en configuratie, aangepast aan uw behoeften, te krijgen.


Modulaire gebouwen van Portakabin kunnen ontworpen worden om trainingsruimtes van elke grootte te creëren met alle benodigde onderwijsfaciliteiten, van IT-ruimtes, laboratoria, muzieklokalen en kunstlokalen tot ontspanningsruimtes, personeelskamers, onthaalruimtes, toiletten en kleedkamers.

Gestandaardiseerde lay-outs

Als u snel behoefte heeft aan leerruimte en niet bereid bent om compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit, kan Portakabin voor bijna elke site kant-en-klare ruimtes leveren.

Open ruimte-leeromgeving

Portakabin kan ook volledig uitgeruste ruimtes van elke grootte of configuratie creëren om te voldoen aan individuele specificaties. Kolomvrije interieurs maken een volledig flexibele gebouwindeling met meerdere verdiepingen die afgestemd is op uw wensen mogelijk.

We hadden geen tijd om plannen op te stellen met een architect, of om een bouwproject te ondernemen. Bij Portakabin vonden we een snelle en passende oplossing om de nieuwe medewerkers onder te brengen.

Frédéric Dury, van Rosier

Casestudies

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze opleidingsruimtes.

Casestudies

De trainingsruimtes van Portakabin

  • Goed geventileerde ruimtes verminderen de CO2-uitstoot, zodat leerlingen langer alert en aandachtig blijven.
  • Goed geïsoleerde, luchtdichte gebouwen met bewegingsgevoelige ledverlichting voor meer energie-efficiëntie EPB-gebouwen
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen