Portakabin kan met zijn team van interne deskundigen elke fase beheren: van bouwvergunningsaanvragen (in optie) tot en met het volledige bouwontwerp.
Als specialisten in het bouwontwerp en constructie van gebouwen erkent het team dat elk project anders is. Een toegewijde aanpak, vereist door volledig gekwalificeerde professionals uit de sector, om klanten te begeleiden bij de meest complexe projecten.

Bouwvergunning

Aangezien de aanvraag van bouwvergunningen tijd kunnen kosten, is het beter dat u zo vroeg mogelijk met ons in zee gaat om uw project uit te werken.

Dynamische thermische modellering om de conformiteit te bevorderen

De ontwerpen zullen volledig in overeenstemming zijn met de bouwvoorschriften.

Modulaire architectuur – toekomstbestendige ontwerpen

We ontwerpen onze gebouwen zo dat ze toekomstbestendig zijn voor eventuele veranderingen in de indeling, de grootte of het gebruik.

  1. U helpen om aan de voorschriften te voldoen

    Na een persoonlijk bezoek aan uw site zal het team, samen met onze gespecialiseerde modulaire architecten, uw wensen beoordelen, om zo tot een op maat gemaakte modulaire oplossing te komen. Deze totaalaanpak garandeert de beste praktijk en naleving van alle relevante bouwvoorschriften, sectorspecifieke bouwstandaarden en technische standaarden. Deze omvat, op aanvraag, alle gemeentelijke plannings- en bouwvoorschriften.

  2. We kunnen samenwerken met uw architect of er u één ter beschikking stellen

    Portakabin kan uw architect en designer helpen a.d.h.v. bestaande of conceptuele plannen om de voordelen van standaardisatie en bouwefficiëntie te maximaliseren. 

    De projectingenieurs voeren vervolgens terrein- en grondonderzoeken uit om ervoor te zorgen dat de ontwerpen correct en geschikt zijn voor uw project en om de noodzaak van de funderingen te controleren.

     

We gingen langs bij Portakabin, en na een analyse van onze vraag deden ze ons een interessant voorstel. We bespraken onze planning met Portakabin. Hun gebouwen waren klaar vóór het begin van de renovatiewerken. Alles verliep perfect: de opstelling van de kalender én de naleving van de timing! Ook van de kwaliteit van de tijdelijke gebouwen is Jules Swennen overtuigd.

Jules Swennen is verantwoordelijk voor de algemene diensten bij de volksapotheken
Referenties
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen