Modulaire gebouwinstallatie volgens uw noden. Om ervoor te zorgen dat u kunt blijven werken, plannen we de installatie van uw modulair gebouw op basis van uw behoeften. Dit kan zelfs tijdens vakantieperiodes om de impact op het terrein tot een minimum te beperken.

 1. ISO-gecontroleerde installatie

  Het Portakabin-assortiment is speciaal ontworpen voor een veilige levering, installatie, onderhoud en doorlopend gebruik.

   

  Werken volgens onze ISO-gecontroleerde processen zorgt ervoor dat we het telkens opnieuw meteen goed doen, van de meest complexe gebouwen tot afzonderlijke kantoren of klaslokalen die in één dag opgeleverd worden.

 2. Veilige levering van uw Portakabingebouw

  • Risicobeoordelingen van uw site – om eventuele locatiegebonden risicofactoren tijdens de levering en installatie te beperken.
  • HSE-conformiteit – hijsprocedures worden uitgevoerd in overeenstemming met de huidige wetgeving.
  • Transport en verplaatsing – modules worden per vrachtwagen getransporteerd en met een kraan op hun plaats gezet door opgeleide medewerkers.

Het idee was duidelijk: een tijdelijke unit op het dak. Maar was dat ook haalbaar? "Ja", verzekerde Portakabin. Geen evidente vraag, maar Portakabin speelde het klaar. Vlekkeloos én volgens afspraak. Ze startten met een onderconstructie voor de stabiliteit. Het allerbelangrijkste: onze medewerkers in de tijdelijke units genieten van hetzelfde comfort als die in het ziekenhuis.

Nathalie Suij, Project Coördinator van het OLVZ Aalst
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen