Het begin van elk bouwproject kan ontmoedigend zijn, dus is het goed om te weten dat Portakabin u door het hele proces kan begeleiden.

Een bouwvergunning kan tot 12 weken op zich laten wachten. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om ervoor te zorgen dat uw project op tijd opgeleverd wordt.

Voor zowel permanente als tijdelijke modulaire gebouwen is een bouwvergunning nodig, maar laat ons u gewoon door het proces heen helpen.

Het duurt meestal tot 12 weken om een bouwvergunning te krijgen op een gevalideerde aanvraag, dus spreek ons zo snel mogelijk aan om er zeker van te zijn dat uw project op tijd opgeleverd kan worden.

Hoe gaat u uw gebouw financieren? U krijgt twee manieren wanneer u kiest voor Portakabin.

Als u weet hoe u uw project gaat financieren, via kapitaal of via inkomsten, weet u ook meteen wat mogelijk is. We begeleiden u bij alle opties.

Bespreek uw wensen: we kunnen u helpen om ervoor te zorgen dat u alles heeft wat u nodig heeft.

Vergeet niet dat meer ruimte de behoefte aan andere faciliteiten zal doen toenemen. Portakabingebouwen zijn zo polyvalent dat ze voor elke toepassing gebruikt kunnen worden. Tijdelijke oplossingen kan u ook voorzien van extra ruimte terwijl er een permanente oplossing gebouwd wordt. Portakabin heeft een intern team dat zich bezighoudt met alle extra's die u misschien vergeten bent. Wij denken aan alles zodat u dit niet hoeft te doen: van wifipunten tot whiteboards.

Als u met onze ontwerpers praat, denkt u ook na over het toekomstbestendig maken van uw gebouw, zodat het mee kan veranderen en zich kan ontwikkelen volgens uw noden.

Wat is uw deadline? Portakabin kan gebouwen in slechts enkele dagen leveren

Als u een krappe deadline voor de oplevering heeft, kan een Portakabingebouw de beste oplossing voor u zijn. Modulaire bouwprogramma’s zijn tot 50% sneller klaar dan traditionele gebouwen.

Denk aan alle kosten – heeft uw leverancier ze allemaal in kaart gebracht?

Een project is veel meer dan alleen het gebouw. Het is belangrijk om ook rekening te houden met de kosten van grondwerken of funderingen, beveiliging en meubilair. Wanneer u voor het hele project met één leverancier zoals Portakabin werkt, kan dit hierbij helpen en ervoor zorgen dat u alles van tevoren gepland heeft. Portakabin doet de unieke belofte om op tijd en binnen het budget te leveren, zodat u er zeker van kunt zijn dat de prijs die we bieden de prijs is die u betaalt.

Portakabin biedt eveneens een brede waaier aan opties om de energieprestaties te verbeteren.

Portakabin heeft een aantal raamovereenkomsten met haar leveranciers, zodat u zeker bent van uw totale bouwkosten.

Onze unieke belofte aan u: op tijd of wij betalen!

Terwijl andere bouwleveranciers misschien beweren dat ze op tijd leveren, is Portakabin de enige die een royale vergoeding biedt als we dat niet doen. Indien we niet op tijd, volgens de afgesproken contractstartdatum leveren, geven we u een week gratis huur voor elke dag* vertraging. Dat geeft u de volledige zekerheid over onze inzet om uw project op tijd op te leveren, telkens opnieuw. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vertragingen die tot ongemak, kosten en verstoringen voor uw organisatie, zouden leiden.

* Voorwaarden zijn van toepassing, deze zijn op aanvraag beschikbaar.

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen