Ziekenhuisgebouwen vereisen de meest veeleisende normen op het gebied van precisie, kwaliteit en integriteit bij het bouwen. Ze zijn ook onderworpen aan de strengste bouwvoorschriften van alle sectoren. Met een modulaire oplossing van Portakabin kunt u uw ruimte snel aanpassen aan de veranderende eisen en noden van het ziekenhuis.

Bouwontwerp van ziekenhuizen op maat

Of u nu nieuwe afdelingen, diagnostische faciliteiten of poliklinische faciliteiten of zelfs een compleet nieuw ziekenhuis nodig heeft: Portakabin werkt tijdens de ontwerpfase nauw samen met u om uw modulair ziekenhuisgebouw op uw wensen af te stemmen.

Zowel tijdelijke als permanente gebouwen van Portakabin kunnen zo ontworpen worden dat ze geschikt zijn voor gevoelige gespecialiseerde behandelingen, zoals ooglasercorrecties of echografieën.

Het idee was duidelijk: een tijdelijke unit op het dak. Maar was dat ook haalbaar? "Ja", verzekerde Portakabin. Ze startten met een onderconstructie voor de stabiliteit. "De aannemer liep hierbij wat vertraging op", legt Nathalie Suij uit, "en dus kon Portakabin zijn Portakabin Solus- en Ultima units leveren vóór wij klaar waren. Het gevolg? We moesten een nieuwe datum zoeken, waardoor het project iets langer duurde dan gepland. Maar toen de units geplaatst konden worden, verliep alles vlekkeloos – niet vanzelfsprekend op die hoogte."

Nathalie Suij, Project Coördinator van het OLVZ Aalst

Referenties

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, ontdek wat onze klanten vertellen over hun ervaring met onze gezondheidsgebouwen.

Referenties

Het ziekenhuis van Portakabin

  • Tijdelijke faciliteiten kunnen binnen enkele dagen geleverd worden, waardoor u uw investering sneller kan terugverdienen
  • Binnen kan uw gebouw beschikken over open wacht- en onthaalruimtes zonder interne kolommen
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen