Klant

AMEH

Gebouwgebruik

Wachtkamer, ontvangstruimte, vergaderzaal, keuken, sanitair, 2 kabinetten en 3 kantoren

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 6 UB092 van 165 m2 inbegrepen
 • Rolluiken
 • Funderingen
 • Aircosplit
 • Akoestische wanden
 1. Vraag

  Een medische wachtdienst is in elke regio noodzakelijk. Zo ook in Haspengouw. Daar waakt AMEH (medische hulp in Haspengouw) dag en nacht over de gezondheid van de bevolking. De vzw had al 20 jaar een dienst voor thuisverpleging. Maar die kon niet overal even vlot raken. Een snellere thuisinterventie drong zich op. Daarom beslisten de AMEH-medewerkers om te investeren in een gebouw met centrale ligging. Ideaal om de spoeddiensten van de nabijgelegen ziekenhuizen te ontlasten. Er waren wel 2 voorwaarden : het gebouw moest alle sociaal assistenten huisvesten én het comfort van een dokterspraktijk bieden.

 2. Oplossing

  Niet alle producenten van modulaire units leveren oplossingen op maat. Soms is het nodig om een beroep te doen op meerdere ondernemingen om het gebouw af te werken. Alfredo Ferri benadrukt: “Portakabin stond in voor de volledige bouw van de wachtdienst. Een onberispelijk werk op elk vlak! Deze geknipte oplossing is een buitenkans voor onze dokters, sociaal assistenten en patiënten. Concreet bestaat het gebouw uit een wachtkamer, een ontvangstruimte, een grote vergaderzaal, 2 dokterskabinetten, 3 kantoren voor onze sociaal assistenten, een keuken en sanitair. Alles zo comfortabel mogelijk ingericht, naar het voorbeeld van een traditionele dokterspraktijk.”

Ons modulaire gebouw is perfect uitgerust met alle moderne comfort. Net zoals een traditionele dokterspraktijk. Om dit project te concretiseren, namen we contact op met verschillende bouwfirma’s. Er volgden talloze afspraken, discussies en onderhandelingen. Maar al snel bleek dat Portakabin voor ons de evidente oplossing was. De onderneming overtuigde ons met zijn betrouwbaarheid en zijn unieke concepten van modulaire gebouwen.

Alfredo Ferri, coördinator tijdens de werkzaamheden aan de wachtdienst
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven