Klant

Centrum voor neurologie en functionele revalidatie

Gebouwgebruik

11 tweepersoons- en 8 eenpersoonskamers

Oplevering project

Binnen 3 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

  • 17 DX402 van 606 m2
  • Hellingbaan
  • Aanwezigheidsdetector
  1. Vraag

    Het centrum voor neurologie en functionele revalidatie revalideert patiënten met neurologische aandoeningen. Het heeft een revalidatieovereenkomst voor mensen met multiple sclerose. Er is ook een belangrijke afdeling voor neurofysiologische onderzoeken. Met die apparatuur garandeert het centrum de diagnostiek en opvolging van de neurologische pathologie. De ambitie van het centrum? Patiënten zo goed mogelijk verzorgen en opvolgen. Daarom plande het de renovatie en modernisering van de zorgeenheden.

  2. Oplossing

    Op zoek naar comfort voor zijn patiënten opteerde het centrum voor modulaire gebouwen. Een marktonderzoek volgde. Portakabin haalde de opdracht binnen dankzij zijn kennis en ervaring in de medische wereld. De modulaire gebouwen herbergen elf tweepersoons- en acht eenpersoonskamers. Een uitdagende opdracht, want neuropathologische patiënten vereisen een specifiek comfort. Zo hebben ze voldoende ruimte nodig om zich in de kamer te verplaatsen. En ook het toilet en de badkamer zijn aangepast. “Tot onze grote verbazing oversteeg Portakabin al onze verwachtingen. De gebouwen stonden er zoals gepland: op tijd en binnen het budget. We hebben echt helemaal niets aan te merken.”

De doelstelling was dubbel: plaatsmaken voor de modernste medische apparatuur en een esthetische, functionele en volledig nieuwe leef- en verzorgingsruimte creëren. De renovatie zou 2 jaar duren. Mevrouw Jeunehomme was aangenaam verrast door het professionalisme en het tijdsrespect van Portakabin: “De modulaire gebouwen verrasten ons op een goéde manier. Ze zijn groot en hebben al het comfort van een heuse patiëntenkamer.”

Mevrouw Jeunehomme, verantwoordelijke van de verpleegafdeling
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven