Klant

Sûr-Abri

Gebouwgebruik

Woonzorgcentra, rusthuis en service flats

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

  • 12 UB092 van 330 m2
  • Rookdetectoren
  • Brandwerende muren
  • Brandblussers
  1. Vraag

    Sûr-Abri is een rust- en verzorgingstehuis met 85 bedden in twee- en éénpersoonskamers. De rusthuisbewoners krijgen er alle noodzakelijke verpleegkundige. Het gebouw dateert van de jaren 70. Daarom drongen renovatiewerken zich op. "Door de nieuwe normen voor rust- en verzorgingstehuizen van het Waals Gewest moesten we meer toiletten en wastafels installeren. Zodat alle kamers met twee bedden een eigen sanitaire ruimte hebben. Wij maakten van de gelegenheid gebruik om de volledige vleugel met gemeenschappelijke kamers grondig onder handen te nemen. Tijdens de werken wilden we er wel over waken dat onze bewoners en ons personeel in goede omstandigheden konden leven en werken."

  2. Oplossing

    "In samenspraak met de architect en na enkele afspraken op het terrein, kozen we al snel voor Portakabin. Dit bedrijf leek ons de meest ernstige én de belangrijkste speler in de sector van modulaire constructies. Bovendien had Portakabin al verschillende keren modulaire lokalen geleverd aan gezondheidsinstellingen. De samenwerking startte dan ook in volle vertrouwen. Sûr-Abri kreeg een oppervlakte van 330 m2, onderverdeeld in 9 kamers met twee bedden, wc en wastafel, een verplegingslokaal, een leefruimte, een eetzaal en een gemeenschappelijke badkamer. De installatie verliep volgens het boekje. Het personeel, de bewoners, de families … iedereen is tevreden."

Dankzij Portakabin bleven wij onze bewoners tijdens de werken altijd in prima omstandigheden verzorgen. Portakabin leek ons het grootste en betrouwbaarste bedrijf op het terrein van tijdelijke medische gebouwen.

José Cossez, directeur van het rust- en verzorgingstehuis Sûr-Abri
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven