Wanneer u voor Portakabin werkt, sluit u zich niet alleen aan bij een van de meest toonaangevende en gerespecteerde merken in de sector, maar gaat u deel uitmaken van een team waarin iedereen een stem heeft en een rol speelt in het succes van het bedrijf. Als verantwoordelijke werkgever heeft Portakabin een werkplek gecreëerd die gebaseerd is op teamwerk, integriteit, betrokkenheid en innovatie.

Onze open en ondersteunende cultuur

Werknemers staan centraal

We erkennen dat iedereen anders is, dat diversiteit ons helpt om verschillende perspectieven te begrijpen en onze ogen opent voor nieuwe ideeën en innovatie. Het is onze ambitie om een ondersteunende, veilige omgeving, in een open cultuur, voor onze mensen te voorzien. Wij brengen graag carrière en privéleven in balans en bieden mogelijkheden om te groeien op een manier die past bij ieders persoonlijke omstandigheden.

 1. Maak deel uit van een verantwoord bedrijf

  Onze verantwoorde bedrijfsaanpak hanteert drie belangrijke thema's, die geïntegreerd zijn in de manier waarop we zaken doen. Portakabin kiest voor een duurzame benadering van alle activiteiten en de creatie van positief sociaalecologische waarden.

 2. Ons engagement voor uw gezondheid en welzijn

  Door onze belangrijkste welzijns- en gezondheidsbelangen (zowel de mentale als de lichamelijke gezondheid) streven we ernaar om:

  • Een veilige en gezonde werkomgeving creëren waar gezondheidsrisico's voorkomen worden.

  • Medewerkers stimuleren en ondersteunen om een gezonde levensstijl te ontwikkelen en te behouden.

  • Het stigma rond de mentale gezondheid doorbreken, zodat mensen open en eerlijk kunnen praten over mentale gezondheid op de werkplek.

  • De veerkracht vergroten door middel van hulpmiddelen en technieken om beter om te gaan met spanningen op en buiten het werk, zowel op individueel vlak als op teamniveau.

 3. Gebouwen voor het leven creëren

  Het begint allemaal met onze gebouwen, maar het eindigt met het maken van verschillen waar u trots op kunt zijn.

  Werken voor Portakabin betekent gebouwen leveren voor een brede waaier aan behoeften zodat:

  • Kinderen met plezier kunnen leren, in veilige, inspirerende ruimtes en leerkrachten onderwijs geven in scholen met lumineuze, ruime klaslokalen.
  • De ziekenhuizen over genoeg afdelingscapaciteit beschikken, zelfs tijdens drukkere periodes.
  • Gebouwen die, in geval van nood, snel geleverd worden.
  • Nationale infrastructuurprojecten die ondersteund worden en die niet kunnen doorgaan zonder de faciliteiten die wij aanbieden.

De bedrijfsovertuigingen die ons leiden

Dit zijn de overtuigingen die de basis vormen voor alles wat we doen.                   

Overtuiging 1

We geloven dat onze benadering van bouwen ervoor zorgt dat onze oplossingen een slimmere keuze zijn dan traditioneel bouwen.

Overtuiging 2

We zijn van mening dat grote bouwwerken, of ze nu voor enkele maanden gebruikt worden of decennialang moeten meegaan, aan hogere normen op het vlak van precisie, kwaliteit en efficiëntie moeten voldoen.

Overtuiging 3

We geloven dat onze mensen de sleutel zijn tot het verkennen van andere mogelijkheden. Niet enkel door te denken aan producten maar ook aan oplossingen.

Wilt u contact met ons opnemen? We zijn actief in 10 landen in heel Europa.  Vind uw dichtstbijzijnde locatie.

 

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen