Een teamwerk

Portakabin floreert dankzij de samenwerking in het hele bedrijf en dankzij teamwerk. Binnen ons bedrijf zijn er verschillende departementen: commerciële, operationele, administratieve, financiële en marketing. Het succes van Portakabin is te danken aan de samenwerking van deze verschillende functies.

Een breed scala aan carrièremogelijkheden voor u

Binnen elk van onze bedrijfsfuncties hebben we een grote verscheidenheid aan banen voor een gevarieerde en interessante carrière.

 1. Professionele functies

  Van HR tot ontwerp en techniek, van marketing tot IT en van financiële tot juridische functies, u zult versteld staan van het aantal carrièrepaden dat u kunt volgen.

  MEER WETEN
 2. Commerciële functies

  Portakabin heeft carrièremogelijkheden voor mensen met een passie voor verkoop en alles wat de verkoop en verhuur van onze gebouwen omvat.

  MEER WETEN
 3. Operationele functies

  Een waaier aan mogelijkheden van traditionele beroepen zoals loodgieters, lassers en schrijnwerkers, tot en met het managen van de kwaliteit, het proces en de logistiek van de levering en installatie van onze gebouwen.

   

  MEER WETEN
 4. Administratieve functies

  Planning, levering en installatie van onze gebouwen, van autonome gebouwen tot en met grote projecten voor ziekenhuizen en scholen.

  MEER WETEN
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen