We erkennen dat het talent van onze medewerkers de basis is van ons succes. Daarom zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van uw vaardigheden gedurende uw hele carrière. U krijgt een waaier aan mogelijkheden die u in staat stellen om te blijven leren en te evolueren.

Ondersteuning vanaf de eerste dag

Wij bieden ondersteuning vanaf de eerste dag, zodat u zich welkom voelt en deel uitmaakt van de Portakabinfamilie.

 1. Persoonlijke ontwikkeling

  Alle afdelingen van Portakabin werken samen om passende leer- en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers te identificeren, te ontwikkelen en te evalueren. Dit zorgt ervoor dat iedereen goed opgeleid is om zijn of haar rol veilig en op een hoog niveau uit te voeren.

  Tijdens uw carrière zal uw manager met u samenwerken, ten voordele van uw professionele ontwikkeling.

  U krijgt bij ons alle kansen om te groeien en uw potentieel te ontplooien. Want hoe beter u presteert, hoe beter de gevolgen voor Portakabin.

 2. Programma voor leerlingen en jonge afgestudeerden

  Werkt u bij ons als stagiair of afgestudeerde? Dan kunt u zich verheugen op een interessante, uitdagende en geslaagde leerervaring.

  Onze stages combineren werkervaring en opleiding in functies van echte toegevoegde waarde.  Onze programma's omvatten zowel stages voor traditionele beroepen (elektricien, schrijnwerker, loodgieter enz.) als voor verkoop, projectmanagement, financiën, personeelszaken en techniek.  Als stagiair heeft u een speciaal leerprogramma en een mentor die u tijdens de hele duur van uw stage ondersteunt en begeleidt.

  Afgestudeerden hebben een op maat gemaakt opleidingsprogramma, mentorschap en ondersteuning binnen ons bedrijf. U krijgt de kans om mee te werken aan belangrijke projecten die een impact hebben op onze toekomst en de toekomst van onze klanten.

  Onze stage- en afstudeerprogramma's worden jaarlijks bekendgemaakt. Zie onze actuele vacatures hier.

Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen