Klant

ARDO

Gebouwgebruik

6 kantoorruimtes, 1 open ruimte, 3 vergaderruimtes

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

  • 15 UB122 van 517 m2
  • Tapijttegels
  • Airco
  • Warmtepomptechnologie
  1. Vraag

    Ardo is de Europese leider voor de productie en verkoop van vriesverse groenten en vruchten, pasta en rijst. Eind 2014 fuseerde het bedrijf met Dujardin Foods om zo zijn leiderspositie nog verder te verstevigen. “De vestigingen van Ardo en Dujardin Foods liggen op 10km van elkaar. Maar de administratieve teams van Ardo en Dujardin Foods wilden we samenbrengen onder één dak. Die samensmelting moest in sneltempo verlopen, tegen juni 2015 wilden we van start gaan”, licht Ignace toe. "We vroegen offertes op bij diverse partijen. Portakabin boodt ons de snelste service aan, mét een garantie op compensatie bij vertragingen."

  2. Oplossing

    De administratiemedewerkers van Ardo vinden in hun modulaire kantoren alles wat ze nodig hebben. En daarnaast een keukentje en sanitair blok. “Dankzij de ingebouwde binnentrap hoeft niemand door de kou naar een andere etage. Zo behoudt het administratieteam nauw contact met de medewerkers in het hoofdgebouw, dat is van groot belang voor de groepsgeest. Ons tijdelijke gebouw voldoet aan de strengste EPBeisen, onder andere door de verwarming op warmtepomptechnologie.”

Dat past volledig binnen onze maatschappelijk verantwoorde en ecologische missie. En wat vooral interessant is: Portakabin kocht tijd voor ons. Drie nieuwe verdiepingen in drie maanden tijd? Portakabin ging de uitdaging aan en slaagde

glundert Ignace Kint, Investment Manager bij Ardo in Ardooie
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven