Klant

BAXTER

Gebouwgebruik

Kantoren voor 70 personen

Oplevering project

Binnen 2 maanden geïnstalleerd

Projectfuncties

 • 27 UB122 van 896 m2
 • Ingebouwde binnentrap
 • Een sas
 • Een oculus
 • Aircosplit
 1. Vraag

  Baxter is met meer dan 2200 medewerkers stevig verankerd in België. “Onze activiteiten en het aantal actieve personen op de site, zijn de laatste jaren onophoudelijk toegenomen. Gevolg? Te weinig kantoorruimte. Op korte termijn losten we het probleem op door het extra personeel in containers te huisvesten. Maar door de blijvende groei stapelden die zich op. De situatie werd onhoudbaar. Een uitbreiding van onze vaste gebouwen dringt zich nu op. Ondertussen beantwoorden modulaire gebouwen beter aan onze behoeften dan de containers. Daarvoor deden we een beroep op Portakabin.”

 2. Oplossing

  Om het personeel van de afdeling BioScience te huisvesten, schoof Portakabin het modulaire gebouw Ultima naar voren. "We namen contact op met verschillende ondernemingen in de sector. Onze keuze was snel gemaakt: het voorstel van Portakabin was zonder twijfel het beste. Wat de doorslag gaf? De ruimte en de kwaliteit van de modulaire gebouwen, en de vele mogelijkheden om ze volgens onze behoeften in te richten. We waardeerden ook de goede voorbereiding van het dossier en het geleverde werk vóór de ondertekening van het contract."

Alles gebeurde volgens onze wensen, ook al betekende dat voor hen een andere werkmethode. Sinds mei huisvest het gebouw 70 van onze medewerkers. Allemaal zijn ze even tevreden. Net zoals wij, want het resultaat voldoet écht aan onze verwachtingen.

Bernard Solbreux projectingenieur gebouwen afdeling BioScience van Baxter
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven