Klant

Gemeente van Grand-Couronne

Gebouwgebruik

Sanitair en kleedkamers

Oplevering project

In een paar weken of maanden naargelang het project

Projectfuncties

 • Bibliotheek
 • Kleedkamers
 • Sanitair
 • Klaslokalen
 1. Vraag

  "In Grand-Couronne, bij Rouen, heeft het stadhuis nu de modulaire reflex als er behoefte is aan een gebouw. In een jaar tijd heeft de stad van Portakabin een grote zaal, een kleedkamer voor rugby scheidsrechters en een bibliotheek gekocht; gebouwen die zijn gekozen vanwege hun kwaliteit, comfort en lage financieringskosten. Het is waar dat we nu modulair denken als een prioriteit", zegt Albert Azoulay, Grand-Couronne's directeur van de technische diensten en de stadsplanning. "Voor onze drie projecten met Portakabin hadden we te maken met echte profs: efficiënte mensen die ons nooit in de steek laten, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van elk gebouw. Dit geeft ons een zekere sereniteit als het gaat om de opvolging van de bouwwerven, omdat we weten dat het werk goed gedaan zal worden."

 2. Oplossing

  Met de eerste opdracht voor een master room, die in zeer korte tijd bijna gebruiksklaar werd geleverd, heeft het gemeentehuis de efficiëntie van de diensten van Portakabin en de kwaliteit van de producten gezien. "We hebben de ergonomie van het voorgestelde gebouw en het interieurontwerp gewaardeerd", zegt Albert Azoulay.

  Toen enkele maanden later de behoefte aan kleedkamers ontstond, heeft de technisch directeur uiteraard de specialist in modulair bouwen geraadpleegd. "We hebben echt alles gehad! "hij herinnert zich. "Portakabin van zijn kant bood ons een volledig afgewerkte kant-en-klare module aan met douches, toiletten, kleedkamers, etc. Het enige wat we moesten doen was de aansluitingen maken. In zeer korte tijd heeft Christel Boutteville, de manager van de vestiging in Rouen, weer voor bijna 100% in onze behoeften voorzien. »

  Onlangs heeft de kleuterschool Victor Hugo een nieuw gebouw gekregen: een bibliotheek naast de school, verbonden door een op maat gemaakte luchtsluis die door de technische teams van Portakabin is gebouwd. "We hebben gekozen voor een 36 m² grote Titan-module die voldoet aan de onderwijsnormen. Alles werd in één dag geïnstalleerd. We hadden slechts vier weken de tijd tussen de ontvangst van de offerte en de levering om een comfortabele en veilige oplossing te bieden voor de kleintjes", legt Christel Boutteville uit. Missie volbracht, met een eeuwigdurende bibliotheek die de stad minder dan de helft van zijn equivalent in de traditionele bouw zal hebben gekost.

   

Portakabin bood ons een volledig afgewerkte klaar voor gebruik module aan, met douches, toiletten en kleedkamers.

Albert Azoulay, Technische directeur van de gemeente van Grand-Couronne
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven