Klant

Knuffel

Gebouwgebruik

1 kinderopvang

Oplevering project

Binnen 1 maand geïnstalleerd

Projectfuncties

  • 7 UB122 van 241 m2
  • Rookdetectoren
  • Versterkte veiligheidsslot
  • Glazen deuren
  1. Vraag

    "In het huurpand waarin kinderdagverblijf Knuffel zat, was de verwarmingsketel stuk en hadden de ramen nog enkelglas. Ook het dak was aan vernieuwing toe. In de winter kregen we het er dus niet warm genoeg en tijdens de zomermaanden was het er puffen. De oplossing? Een nieuwe crèche bouwen. Maar waar moesten de kindjes ondertussen heen? We zochten een tijdelijk onderkomen dat er in een mum van tijd zou staan én de peuters in de beste omstandigheden zou opvangen. Portakabin was de enige van alle bedrijven die we aanschreven die dat kon beloven."

  2. Oplossing

    "Amper 6 weken na de aanvraag namen de 26 peuters en de verzorgsters al hun intrek in het tijdelijke Portakabingebouw. Dat werd een aaneenschakeling van 7 Ultima units. Iets minder groot dan het vroegere verblijf, maar heel wat comfortabeler. Samen met Portakabin creëerden we een aangename, moderne opvanglocatie", legt Ann Vandycke uit. "Wij stonden in voor de grondwerken, en voor de kindvriendelijke en veilige inrichting. Portakabin zorgde op zijn beurt voor een stevige unit met de nodige sanitaire leidingen, met ramen en deuren op de plaats die wij wilden, en met een aansluiting voor ons beveiligingssysteem – onmisbaar in een kinderdagverblijf. Ook de isolatie van het modulaire gebouw is tiptop in orde. De kinderverzorgsters zijn dus vol lof over hun nieuwe locatie."

In een korte tijd een comfortabel, veilig en ruim kinderdagverblijf uit de grond stampen? Portakabin was de enige van de geconsulteerde firma’s die ons ermee kon helpen. Onze peuters kregen in een paar weken tijd een voorlopig onderkomen waarin ze zich meteen thuis voelden.

Ann Vandycke, Adviseur Technische Dienst van OCMW Brugge
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven