Grote open werkomgevingen of op maat gemaakte bureelcontaineroplossingen die volledig op uw behoeften zijn afgestemd.

Met 67 m² is het de grootste verplaatsbare module in Europa voor maximaal 15 personen die een perfecte bureelcontaineroplossing vormt

Met een ongeëvenaarde lengte van maximaal 18 meter, een breedte van meer dan 4 meter en een vloeroppervlak van maximaal 67 m² kunnen ruime en flexibele werkruimtes gecreëerd worden voor tal van toepassingen, zoals bureelcontainers.

De unieke afmetingen van de Portakabin Titan creëren ruime werkomgevingen voor maximaal 15 personen, met de flexibiliteit om bureelcontainers te configureren met het interieur precies zoals u het wilt.

Huur van bureelcontainers

Een goed binnenklimaat, veel licht en moderne uitrusting maken de Portakabin bureelcontainers tot een uitstekende huuroplossing. De modulaire architectuur van onze bureelcontainers biedt een breed scala aan toepassingen en past zich optimaal aan de beschikbare ruimte van onze klanten aan. Of het nu gaat om een autonome of modulaire bureelcontainer met meerdere verdiepingen - de meest uiteenlopende indelingsvarianten  kunnen geconfigureerd worden. Bureelcontainers huren kunnen de voordeligste en meest flexibele optie zijn.

Waarom kiezen voor een Portakabin Titangebouw?

 • Het Portakabin Titangebouw is het grootste, autonome gebouw in Europa en kan door middel van een vrachtwagen en een kraan in één geheel geleverd worden.
 • Keuze uit verschillende groottes om aan alle eisen te voldoen, met een vloeroppervlakte van 30 m², 36 m², 45 m², 54 m² en 67 m².
 • Autonome gebouwen kunnen aan elkaar gekoppeld worden d.m.v. een sas om grotere faciliteiten te creëren.
 • De units kunnen op bestaande gebouwen aangesloten worden of binnen bestaande structuren zoals magazijnen of vliegtuighangars geïnstalleerd worden.
 • Kan geconfigureerd worden tot een accommodatie met twee verdiepingen.
 • Gebruiksklaar en snel geleverd.
 • Ruim interieur voor flexibele indelingen, met een breedte van meer dan 4 m en een plafondhoogte van 2,5 m.
 • De uitstekende bouwkwaliteit zorgt voor een hoogwaardige constructie met opvallende visuele uitstraling.
 • Het lage vloerontwerp vergemakkelijkt de toegang.
 • Bureelcontainers, kantoor en bureau containers beschikbaar. Bureelcontainers kunnen gehuurd worden.

Gecertificeerd door de British Board of Agreement

Dankzij de afmetingen, de hoogwaardige, volledig stalen constructie en de uitstekende thermische efficiëntie van deze verplaatsbare module, ontving deze de certificering van de British Board of Agreement (BBA).

Meer weten
UK-Titan-Brochure-Cover-transparent

Titan

Titan-brochure

Download onze Titan-productbrochure om het volledige assortiment, de afmetingen en technische specificaties te bekijken.

 1. Portakabin-kwaliteit

  • De buitenmuren zijn voorzien van een duurzame, hoogwaardige, onderhoudsarme, met plastisol gecoate, gegalvaniseerde stalen buitenmuurafwerking die bescherming biedt tegen extreme weersomstandigheden en accidentele schade.
  • De vloer heeft een hard gegalvaniseerd stalen frame en thermische isolatie van harde, met folie beklede polymeerplaten, wat zeer stevig is en infestaties voorkomt.
  • Het dakoppervlak is een slagvaste constructie uit één stuk en is bedekt met geprofileerd gegalvaniseerd staal met plastisolcoating om warmteontwikkeling te beperken.
  • De stalen deuren hebben een isolerende kern die warmteverlies tot een minimum beperkt en het geanodiseerde aluminium frame is ook voorzien van tochtwerende afdichtingen.
  • De ramen zijn voorzien van PVC-U-kozijnen en zijn dubbel beglaasd met hoogrendementsglas voor optimale thermische prestaties en effectieve weerafdichtingen die tocht- en condensatieproblemen zoveel mogelijk beperken.

Een uitstekende service, een samenwerking volgens de afgesproken timing, heldere technische toelichting, antidiefstaladvies, een overzicht van noodzakelijke verzekeringen, … Portakabin gaf ons een vlekkeloze transparantie, en begeleidde ons van a tot z. Een voorbeeld? We hadden gevraagd om de module te leveren op 9 april. En dat gebeurde ook, ’s nachts al. Ik werd vooraf op de hoogte gebracht van het exacte tijdstip, zodat ik erbij kon zijn. Praktisch, toch?

Denis Voets, directeur Ixina-filiaal Zaventem
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen