Klant

Multipharma

Gebouwgebruik

Een apotheek

Oplevering project

Installatie binnen de 2 maanden

Projectfuncties

 • 1 PM404 en 1 PK242 van 67 m2
 • Beschermroosters
 1. Vraag

  Multipharma telt in zijn netwerk liefst 250 apothekers.
  Jules Swennen: "De handelszaken en een groot deel van de gebouwen zijn eigendom van de groep.
  We lanceerden een nieuw concept voor onze apotheken.
  Gevolg? Al onze gebouwen krijgen een renovatie en nieuwe inrichting. Tijdens de werken blijven de apotheken open. In tijdelijke gebouwen. Zo garanderen we de continuïteit van onze dienstverlening. We hadden nood aan een tijdelijk gebouw voor onze apotheken. Dat was de perfecte aanleiding om een samenwerking met Portakabin te beginnen. Onze eisen? Voldoende ruimte voor ons materiaal, vooral voor onze rekken, een kwalitatief hoogstaand gebouw, en het nodige comfort, zoals verwarming en een elektrische verdeelkast."

 2. Oplossing

  Jules Swennen: "We gingen langs bij Portakabin, en na een analyse van onze vraag deden ze ons een interessant voorstel. In Hermée kozen we voor Pullman 404, een gebouw van 45 m². Herstal kreeg hetzelfde gebouw, met daarnaast nog eentje van 18 m²: Pacemaker. De timing was voor beide projecten enorm belangrijk. Want ondanks de renovatiewerken moesten de apotheken open blijven. Jules Swennen vertelt: "Drie maanden: zolang hadden we die tijdelijke gebouwen nodig. We bespraken onze planning met Portakabin. Hun gebouwen waren klaar vóór het begin van de renovatiewerken. Alles verliep perfect: de opstelling van de kalender én de naleving van de timing!"

Ook van de kwaliteit van de tijdelijke gebouwen zijn we overtuigd. Tijdens de renovatiewerken ondervonden we niet het kleinste probleem. Het materiaal is recent, de afwerking perfect. We waren echt heel tevreden. En de toekomst? Als proef kan dit tellen. Dus ja, de kans is groot dat wij weer met Portakabin samenwerken.

Jules Swennen, verantwoordelijk voor de algemene diensten
Gratis en volledig vrijblijvend
VRAAG EEN OFFERTE AAN
Ontvang uw gratis brochures
DOWNLOADEN
Een afspraak maken
Bezoek plannen
Terug naar boven